Årets kammerat

October 6, 2011 af Stephan Nielsen under Senior

Claus Sandgaard blev på årets generalforsamling tildelt titlen som årets kammerat i seniorafdelingen. På årets generalforsamling blev Claus Sandgaard tildelt titlen som årets kammerat i seniorafdelingen. Klubbens seniorformand, Anja Skøtt, overrakte ham pokalen med følgende ord:

 

"Som Langbak udtrykker det: "Skovbakken er i sjældent set høj grad begunstiget af en lang række dejlige, venlige unge mennesker, der vel principielt alle kunne have pokalen stående hjemme på hylden, uden der ville være tale om karaktermord." Dette giver sig ligeledes til udtryk i spredningen af stemmerne, da alle Skovbakkens seniorspillere blev bedt om at stemme på årets kammerat: Hele 14 spillere har modtaget en eller flere stemmer.

 

 

Årets vinder formår alligevel at skille sig ud fra mængden i antallet af stemmer, men i særdeleshed også i hans væsen. Spillerne har talt, og der var ingen tvivl om, at Claus Sandgaard skulle tildeles pokalen og den ærefulde titel. Med en af stemmerne fulgte følgende begrundelse: ”Må jeg ydmygt have lov at foreslå Sandgaard senior. Han tropper altid op med godt humør, han er god til at skabe energi, han coacher og bakker op til holdkampe og han snakker med mange forskellige spillere.”

 

Vi må erkende, at Skovbakken ikke ville være det samme uden Claus Sandgaard. Hans sociale og venlige væsen er enestående, han er kasserer for støtteforeningen og har været en del af foreningslivet i… jahe… i hvert fald mange år efterhånden. Stort tillykke med titlen Claus!"


Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet