Du finder al information om badmintonafdelingen i infohæftet, som ajourføres før hver sæson. Heri kan du finde oplysninger om, hvordan du bliver medlem, hvilke dage der er mulighed for at spille på turneringshold, motionsgruppespil, ungdomshold eller hvornår det er muligt at leje en bane. Du finder osse kontingentsatserne for de forsk. hold, de forsk. holdledere og afdelingens bestyrelse. For sæsonen 2017-18 er infohæftet tilgængeligt her!

Den store, årlige fælles begivenhed er klubmesterskaberne, som altid finder sted i april måned. De strækker sig over en uge og har deltagelse af såvel ungdom som senior og motion.

Du er altid velkommen til at kontakte en af os for yderligere oplysninger om Skovbakken Badminton.

E. Morgan

formand