• Home
  • Nyheder

LUKKET TIL 1. AUGUST!

March 12, 2020 af Eddie Morgan under Klubben

Annexhallen er stadig lukket. Vi får lavet forskellige reparationer og eftf. hovedrengøring. Vi forventer bestemt, at de normale aktiviteter i hallen kan starte op 1. august. I mellemtiden sørger vi for det nødvendige beredskab for at minimere risikoen for Coronasmitte. Så altså ingen adgang til hallen eller øvrige lokaler før 1. august. Vi glæder os til at se jer.

Formanden

 Natminton - rekorddeltagelse!

February 24, 2020 af Eddie Morgan under Ungdom

Over 50 deltagere fyldte Annexhallen fredag d. 21. februar. God stemning. Tusind tak til forældre som bagte kager og gav en hånd med. Og tak til vore dygtige trænere. Vi gør det igen næste år.

Næste store begivenhed bliver klubmesterskaberne i perioden 14. - 18. april. Reserver dagene allerede nu. I hører nærmere.

 Flotte resultater - igen!

January 19, 2020 af Eddie Morgan under Ungdom

Atter engang gjorde vores bedste ungdomsspillere opmærksom på sig selv! Dennegang ved Landsdelsmesterskaberne i Søften i weekenden 18. - 19. januar. Under kyndig ledelse af træner Nanna Fruelund resulterede det i flotte placeringer med bronze til Liv, sølv til Adam og guld til Emil. Rigtig godt gået allesammen.

 Goddag og farvel!

January 4, 2020 af Eddie Morgan under Klubben

I anledning af, at Torben Blom havde besluttet at gå på pension d. 1. januar, og at Kent Pedersen bliver hans afløser, afholdt vi reception i Annexhallen lørdag d. 1. februar. Det blev en overvældene succes, idet næsten 200 mennesker troppede op i løbet af de 3 timer, receptionen varede. Hr. Blom fik en værdig afsked - og måtte have hjælp til at transportere de mange gaver hjem.

Tak til alle der deltog. Du kan se badmintonformandens tale her.

 Julepause

December 12, 2019 af Eddie Morgan under Klubben

Julepausen betyder, at halvdelen af sæsonen er slut. Hallen er lukket i perioden 23. december til 1. januar - begge dage incl. Det er tid at slappe af med god julemad og samvær med familie og venner omkring juletræet.

Vi ser frem til at se alle vore medlemmer i 2020 og ønsker jer en glædelig jul og et godt nytår.

mvh Eddie Morgan

 Juleturnering - det'r GRATIS!

October 10, 2019 af Eddie Morgan under Motion

Finder sted lørdag d. 30. november fra kl. 10.

3-4 timers spil, kåring af årets julemestre (fine præmier) og derefter en hyggelig julefrokost i klublokalet er, hvad du kan forvente.Alle motionister har modtaget en indbydelse og orientering om, hvordan man tilmelder sig.

Se

 Generalforsamling 2019

September 24, 2019 af Eddie Morgan under Senior

Fandt sted 23. september i Annexhallen. Se ref. og beretning og regnskab her.

 Talentfulde trænere!

September 23, 2019 af Eddie Morgan under Ungdom

To af vore dygtige ungdomsspilere, Villum Borup og Benjamin Blak Kjær, har været på træningskursus s øndag d. 22. september. Det er vi utrolig glade for - specielt fordi vi i den grad har haft problemer med at rekruttere trænere til vores ungdomsspillere. Stort tillykke til Benjamin og Villum, der her ses med beviserne på, at de har bestået!

 Tak for denne sæson!

May 4, 2019 af Eddie Morgan under Klubben

Endnu en sæson i det vi kalder "Danmarks mest sociale klub" er vel overstået. Vi er jo en bred klub med både ungdomspillere, motionsgruppespillere, turneringsspillere og banelejere. Her kan alle være med. Det ønsker vi at fortsætte med. Men vi har en stor udfordring - trænere til vore mange ungdomsspillere! I alle de mange år, vi har haft ungdomsspillere, har vi kunnet rekruttere trænere blandt vore dygtige turneringsspillere, der har kunnet give deres store viden om spillet videre til de unge, men det har knebet en del de sidste par sæsonen. Vi håber, at vi til næste sæson kan få rettet op på det, så vi kan bevare det antal på 80-100 unge mennesker, vi har nu.

En anden udfordring, vi har måttet handskes med i den sidste del af den forgangne sæson, har været

 vores populære halinspektørs sygdom. Det har betydet, at vi er nogle, der har måttet klare alle de ting, der er forbundet med at drive en idrætshal, hvor mange idrætsudøvere har deres gang hver dag i sæsonens løb. Vi har klaret den, men vi håber meget, at vores Torben Blom er klar til den nye sæsons start.

I midten af juli vil alle vore medlemmer modtage en invitation til den nye sæson - de har nemlig førsteret!

Tak - og på gensyn.

Eddie Morgan

formand

 Kids day!

April 14, 2019 af Eddie Morgan under Klubben

Lørdag d. 4. maj kan alle unge komme ud på Rolf Haugstrups Plads foran Vejlby-Risskov Centret, hvor et stort telt vil være opstillet. Her kan man fra kl. 10-15.30 prøve forskellige sportsgrene. Se program på Facebook-eventet KIDS Sports Day 2019. 

 Søg på sitet