• Home
  • Nyheder

Hammelstævne 2. marts

February 12, 2019 af Eddie Morgan under Ungdom

To af vores dygtige U13-spillere deltager også i år i det årlige stævne i Hammel. Vi bringer resultatet af deres anstrengelser her på siden efter stævnet.

 Natminton 22. februar

February 6, 2019 af Eddie Morgan under Klubben

Fredag d. 22. februar kommer alle vores ungdomsspillere til Natminton i Annexhallen. Det håber vi da! Rammerne sørger vores dygtige trænere og Mogens Tarp for. Det vil summe af godt humør, kage, frugt og saftevand til alle. Festligt i såvel klublokalet som i hallen.

Alle medlemmer har fået en indbydelse. Husk tilmeldingsfrist 18. februar.

 + 60 - eller deromkring!

January 17, 2019 af Eddie Morgan under Klubben

Vores initiativrige bestyrelsesmedlem gennem mange år, Sonja Andersen, har gjort det igen! Hun startede for et par år siden en "+60 år gruppe" om onsdagen i Annexhallen. Det er blevet et tilløbsstykke og har nu 22 medlemmer. For en beskeden sum kan lidt ældre spillere udfolde sig i to timer hver onsdag eftermiddag. Der er stadig ledige pladser, så kig bare op i hallen onsdage ml. 15 og 17.

 Ungdommen kan osse!

January 3, 2019 af Eddie Morgan under Ungdom

Jasmin Møller og Liv Blok Jensen deltog d. 16. december i deres første stævne, et begynderstævne i Solbjerg - og de vandt deres række. FLOT! FLOT! Liv er i øvrigt datter af to tidligere topspillere i Skovbakken, Søren Blok og Anne Sofie Jensen. Sidstnævnte var desuden mangeårig S. U. formand i bestyrelsen. Så talentet har Liv ikke fra fremmede! Godt gået, piger. Vi håber mange andre af de unge kunne have lyst til at deltage i stævner. Det er godt for udviklingen. Så kom frisk - og husk at VI betaler det første stævne.

 Ungdomstræner søges!

October 28, 2018 af Eddie Morgan under Ungdom

Vi søger til hurtigst mulig tiltrædelse en træner til vore unge i Vejlby-Risskov Centret - onsdage kl. 15.30 - 17.00 i Hal 4.
God løn gives.
Henv. til vores ungdomsformand Jan Petersen.

Tlf.  2140 8971  E-mail: jep_petersen@yahoo.dk

 Få ledige baner!

October 26, 2018 af Eddie Morgan under Klubben

Næsten alle vore baner er nu udlejet. Men I kan nå at sikre jer en meget attraktiv tid, mandage kl. 17-18 i Annexhallen. Se det her på hjemmesiden til højre under baneleje. Her kan I booke og betale for en bane frem til 1. maj 2019.

 Efterårsferie

October 10, 2018 af Eddie Morgan under Klubben

Efterårsferie? Ja, for skoleeleverne i uge 42 (15. - 19. oktober) Her er der badmintonfri uge. Se i øvrigt kalenderen for hele sæsonen her. Så ved I, hvornår der er træning - og hvornår der ikke er.

Alle andre - banelejere, gruppespillere og turneringsspillere holder IKKE ferie, men spiller helt som normalt.

 Generalforsamling Støtteforeningen

September 23, 2018 af Jesper Kamp Jensen under

Generalforsamling i Støtteforeningen for Skovbakken Badminton afholdes mandag den 1. oktober.

 Hold da op!

September 21, 2018 af Eddie Morgan under Klubben

Referat af generalforsamlingen
Med stor glæde konstaterede vi, at hele 16 medlemmer - udover bestyrelsen var mødt op. Hvem ved - måske havde det hjulpet, at vi gav pizza og øl til alle og trak lod om en ketsjer og spilledragt.
Formandens beretning blev godkendt uden indvendinger, og det samme med kassererens fornemme regnskab.
De af bestyrelsen foreslåede medlemmer blev valgt uden modkandidater og det betød, at vi sagde farvel og tusind tak til kasserer Mette Mauritzen, UU-formand Mogens Tarp og SU-formand Sabrine Frandsen. De har alle ydet en kæmpe indsats.
Siger man farvel, siger man også goddag - og det gjorde vi så til Lasse Lildholdt, der overtager sekretærposten, Rasmus Jacobsen, ny kasserer, og Jonas Lindvald, der bliver suppleant og skal hjælpe Jan P. med ungdomsafdelingen. Velkommen til alle tre.
Fra de mange fremmødte var der forslag om at arrangementer som julefrokoster og lignende ikke behøver at giver overskud - nu da vi har en betydelig formue, og at vi anskaffer nye og bedre netstolper, så det bliver lettere at opstille dem.
Bestyrelsen siger tak for forslagene og vil kigge nærmere på dem.
Stor tak og hæder til vores dejlige halinspektør Torben Blom, der i mere end 32 år har passet os op - og passet på hallen.
OBS! Pizzaerne var gode og vinderne af hhv. ketsjer og spillesæt blev Rasmus Jacobsen og Lasse Lildholdt. Tillykke.

 

Du kan se beretning, billeder af de nye, regnskab m. v. her.

 

Ref.: E. Morgan

 Generalforsamling

September 17, 2018 af Eddie Morgan under Klubben

Husk generalforsamlingen på torsdag kl. 17 i Annexhallen.

 

Blandt medlemmer af Skovbakken Badminton, der deltager i generalforsamlingen, trækkes der lod om et komplet spillesæt fra vores nye sponsor, Forza, og en ketsjer til en værdi af 1000 kr. fra vores tidl. sponsor, Li Ning.

Desuden serveres der pizza og en øl eller vand til alle, der kommer fra start kl. 17.00.

Vi glæder os til at se jer.

Bestyrelsen

 Søg på sitet