• Home
  • Nyheder

Tak for denne sæson!

April 25, 2018 af Eddie Morgan under Klubben

Sæsonen er (næsten) slut. Sidste spilledag i Annexen er mandag d. 30. april. Vi vil gerne takke for endnu en god sæson med mange dejlige oplevelser. Vi er jo en breddeklub, der har ungdom, banelejere, gruppespillere og turneringsspillere i folden. Alle er velkomne her, og vore mange medlemmer vil i midten af juli modtage en indbydelse til endnu en sæson i hyggelige rammer. Den nye sæson starter 1. september.

Vi ønsker alle en rigtig god og solrig sommer.

 Den store finaledag!

April 13, 2018 af Eddie Morgan under Klubben

På lørdag fra kl. 10 afvikles finalerne i klubmesterskaberne 2018. En række spændende kampe venter. Og så er der lodtrækning i det store lotteri med de fantastiske præmier. Har du mon vundet? Se det på de ophængte lister og få din præmie med hjem! Listerne kommer også på hjemmesiden på mandag.

Kig op i hallen - osse selv om du ikke skal på banen!

 Program Klubmesterskaber 2018

March 1, 2018 af Eddie Morgan under Klubben

Det færdige program til klubmesterskaberne er nu klar.

Du kan se det lige her.

Som sædv. bliver det en rigtig hyggelig uge med masser af liv i hallen - og mulighed for at vinde flotte præmier i lotteriet (lodder kan købes i kiosken allerede nu). Her vil man også uge 15 igennem kunne købe dejlige lune retter.

Der spilles mandag til lørdag - undtaget tirsdag. Finaledag for alle lørdag.

Vi opfordrer alle tilmeldte til at møde op i god tid, da der jo kan udgå kampe.

 Natminton ungdom

February 7, 2018 af Eddie Morgan under Ungdom

Det sker fredag d. 23. marts fra kl. 19-23.30! Den årlige hyggeaften med navnet "Natminton" løber af stabelen denne aften i marts. Som sædvanlig bydes der på socialt samvær i klublokalet med kaffe og kage til forældrene, og til de unge er der saftevand, frugt m. m. Snoller og sodavand kan købes i kiosken.

I hallen har vores trænere arrangeret underholdningen, som byder på muntre overraskelser.

Alle spillere vil få en indbydelse  - og så er det ellers bare med at få sig tilmeldt. Det plejer at være super hyggeligt!

 Så kører vi igen!

January 3, 2018 af Eddie Morgan under Klubben

Ja, så er vi tilbage på banerne. 2. halvdel af sæsonen er skudt igang, og julefedtet kan rasle af dem, der måtte have fået noget sådant på sig! En spændende sæsonhalvdel, der som noget nyt byder på specialtræning for ungdomsspillere med særlige talenter. Under ledelse af Rasmus Tran foregår det hver mandag i Annexhallen.

Der vil også være mange spændende holdkampe for turneringsspillerne. Se i kalenderen. Klarer 1. holdet skærene? Og hvad med de øvrige hold? Kig op i hallen på de lørdage, hvor de spiller.

Motionisterne kan spille sig i form til klubmesterskaberne i uge 15, hvor jo også ungdom og turneringsspillere deltager.

Og så vil ingen gruppespillere gå glip af "Beer Open" med fri bar og fantastisk mad fra mesterkokken Finn Frandsens kyndige hænder. Det sker lørdag d. 28. april.

Rigtig godt nytår og god fornøjelse med det hele.

Formanden

 Jul igen!

December 12, 2017 af Eddie Morgan under Klubben

Julen står lige udenfor og venter! Første halvdel af sæsonen lakker mod enden. Men nye fornøjelige timer venter lige efter nytår.

Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

 Nyt i ungdomsafdelingen!

December 5, 2017 af Eddie Morgan under Klubben

Ungdomsafdelingens ledelse har konstitueret sig således, at træner Rasmus Tran bliver sportslig leder. Det betyder, at han står i spidsen for det rent sportslige, såsom at være ansvarlig for deltagere i holdturneringen, forældrekontakt, specialtræning, stævner som juleturnering, Natminton, klubmesterskaber, individuelle stævner, tiltag i ferier og andre arrangementer.

I bestyrelsen er det Mogens Tarp og Jan Petersen, der tager sig af det administrative, mens Sonja Andersen er ansvarlig for medlemskartoteket. Nanna Fruelund er den anden træner i klubben.

 Juleturnering for motionister

November 15, 2017 af Eddie Morgan under Klubben

Så er alt klar til at modtage 36 motionister i julehumør. Det sker på lørdag i Annexhallen, hvor de tilmeldte skal spille ialt 56 kampe fra kl. 10. Mange? Ja, men når vi godt hen på eftermiddagen er færdige, venter en dejlig julefrokost med 25 tilmeldte.

Men....allerførst har aktørerne mulighed for at starte dagen med kaffe/te og rundstykker allerede kl. 9.00.

 

Det bliver en fantastisk dag!

HUSK AT MØDE DINE MED- OG MODSPILLERE MED SMIL OG GODT JULEHUMØR!

 Badmintonskole

September 28, 2017 af Eddie Morgan under Klubben

Skovbakken afholder badmintonskole i efterårsferien fra mandag-torsdag, d. 16.-19. oktober, fra kl. 10-14.
De første dage af badmintonskolen vil der være fokus på sjove slag, finter og trickskud, samt bevægelse, koordination og hurtighed.
Den sidste dag byder på en masse kampe og konkurrence.
Samtlige dage er spækket med en masse sjov og leg, så vi rigtig kan få sved på panden.
Der er indlagt en frokostpause fra kl. 12.00-12.30, hvor der bliver serveret frugt og saftevand kl. 12 og mulighed for at indtage eventuelle medbragte madpakker.

Deltagerne hygger sig i hallen sammen med lederen Rasmus Tran.

 Generalforsamling

September 5, 2017 af Eddie Morgan under Klubben

Den årlige generalforsamling i badmintonafdelingen afholdtes mandag d. 18. september kl. 18.00 i klublokalet i Annexhallen.

Se referat her.

Bestyrelsen

 Søg på sitet