• Home
  • Nyheder

Jul igen!

December 12, 2017 af Eddie Morgan under Klubben

Julen står lige udenfor og venter! Første halvdel af sæsonen lakker mod enden. Men nye fornøjelige timer venter lige efter nytår.

Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

 Nyt i ungdomsafdelingen!

December 5, 2017 af Eddie Morgan under Klubben

Ungdomsafdelingens ledelse har konstitueret sig således, at træner Rasmus Tran bliver sportslig leder. Det betyder, at han står i spidsen for det rent sportslige, såsom at være ansvarlig for deltagere i holdturneringen, forældrekontakt, specialtræning, stævner som juleturnering, Natminton, klubmesterskaber, individuelle stævner, tiltag i ferier og andre arrangementer.

I bestyrelsen er det Mogens Tarp og Jan Petersen, der tager sig af det administrative, mens Sonja Andersen er ansvarlig for medlemskartoteket. Nanna Fruelund er den anden træner i klubben.

 Juleturnering for motionister

November 15, 2017 af Eddie Morgan under Klubben

Så er alt klar til at modtage 36 motionister i julehumør. Det sker på lørdag i Annexhallen, hvor de tilmeldte skal spille ialt 56 kampe fra kl. 10. Mange? Ja, men når vi godt hen på eftermiddagen er færdige, venter en dejlig julefrokost med 25 tilmeldte.

Men....allerførst har aktørerne mulighed for at starte dagen med kaffe/te og rundstykker allerede kl. 9.00.

 

Det bliver en fantastisk dag!

HUSK AT MØDE DINE MED- OG MODSPILLERE MED SMIL OG GODT JULEHUMØR!

 Badmintonskole

September 28, 2017 af Eddie Morgan under Klubben

Skovbakken afholder badmintonskole i efterårsferien fra mandag-torsdag, d. 16.-19. oktober, fra kl. 10-14.
De første dage af badmintonskolen vil der være fokus på sjove slag, finter og trickskud, samt bevægelse, koordination og hurtighed.
Den sidste dag byder på en masse kampe og konkurrence.
Samtlige dage er spækket med en masse sjov og leg, så vi rigtig kan få sved på panden.
Der er indlagt en frokostpause fra kl. 12.00-12.30, hvor der bliver serveret frugt og saftevand kl. 12 og mulighed for at indtage eventuelle medbragte madpakker.

Deltagerne hygger sig i hallen sammen med lederen Rasmus Tran.

 Generalforsamling

September 5, 2017 af Eddie Morgan under Klubben

Den årlige generalforsamling i badmintonafdelingen afholdtes mandag d. 18. september kl. 18.00 i klublokalet i Annexhallen.

Se referat her.

Bestyrelsen

 Sæsonen starter!

August 26, 2017 af Eddie Morgan under Klubben

1. september starter sæsonen 2017-18. Gruppespillerne lægger ud lørdag d. 2. og mandag d. 4. er det så ungdommen og banelejerne, der starter. Alt skulle være på plads, så tilbage er kun at ønske alle en rigtig god sæson med mange gode oplevelser på og udenfor banen.

 Generalforsamling i Støtteforeningen 2017

August 10, 2017 af Stephan Nielsen under Klubben

Torsdag d. 24. August kl 18.00 afholder Støtteforeningen for Skovbakken Badminton generalforsamling i Annexhallens opholdslokale. Forslag / tilføjelser til dagsordenen skal være bestyrelsen i hænde senest d. 20. August. Se foreløbig dagsorden nedenfor
 Æresmedlem!

May 21, 2017 af Eddie Morgan under Klubben

I forbindelse med Skovbakkens 90 års fødselsdag her i maj blev jeg udnævnt til klubbens blot ottende æresmedlem i historien.

I sin tale til mig sagde hovedkasserer Mogens Kloster, at min udnævnelse skyldtes mit store engagement i klubben, siden jeg startede med at spille håndbold i 1956. Det førte mig frem til en karriere som 1. divisionsspiller i en årrække. Jeg virkede desuden som træner og bestyrelsesmedlem i mange år. Senere kastede jeg mig over badminton som spiller og bestyrelsesmedlem - det sidste gennem 30 år - heraf de sidste 7 som formand. Sideløbende hermed har jeg i 15 år været ansv. hav. redaktør af medlemsbladet Målet til det stoppede for få år siden.

Jeg sidder også i Annexhallens bestyrelse - i øvrigt samme med Kloster, hvor vi sammen har sørget for at få gennemført den store revovering af hallen i 2015.

En stor ære for mig at komme i selskab med tidl. hovedformænd K. Kaasgaard, N. P. Bager og Bent Jørgensen.

Tak for det.

 Slut på sæsonen!

April 25, 2017 af Eddie Morgan under Klubben

Vi siger alle vore medlemmer tak for den forgangne sæson. Vi er glade for at kunne konstatere en stigning i antallet af medlemmer over hele linien. Udviklingen er vendt - det er igen blevet populært at spille badminton.

Derfor håber vi også, at DU vil tilmelde dig den nye sæson, når vi i juli sender dig en indbydelse.

Indtil da ønsker vi dig en god sommer med forhåbentlig masser af sol.

 Er du blandt de heldige?

April 9, 2017 af Eddie Morgan under Klubben

Har du vundet i det store lotteri? Gevinster skal afhentes senest 22. april kl. 13! Bemærk påskelukning.

I Annexhallens kiosk hos Torben Blom i den normale åbningstid. Tlf. 86167979.

Tak fordi du købte lodder. Se gevinstnumre her.

 Søg på sitet