• Home
  • Nyheder

Referat af generalforsamlingen

September 22, 2020 af Eddie Morgan under Klubben

Den årlige generalforsamling i badmintonafdelingen afholdtes i Annexhallen i går d. 21. september. Som sædv. mødte kun ganske få medlemmer op. Må vel tolkes som udbredt tilfredshed med tingenes tilstand. Vedhæftet ref. af begivenheden med regnskab og budget. Se ref. her.

 Generalforsamling

September 18, 2020 af Eddie Morgan under Klubben

Mandag d. 21. september afholdes den årlige generalforsamling i klublokalet i Annexhallen. Tidspunktet er fremrykket til kl. 17.30 grundet turneringskampe i hallen. Dagsorden iflg. lovene.

 Skovbakken Badminton får støtte til familieidræt

September 9, 2020 af Jesper Kamp Jensen under Klubben

Skovbakken Badminton får støtte til familieidræt, som skal bruges til at starte Miniton i Skovbakken op.

 DU KAN STADIG NÅ DET!

September 6, 2020 af Eddie Morgan under Klubben

NÅ HVAD? At blive medlem af den mest sociale badmintonklub i den mest ikoniske hal i Århus!

Vi har ganske få baner, som endnu ikke er udlejet - endda på attraktive tidspunkter, nemlig mandag ml. kl. 16 og 18 og onsdag samme tider. Skal du være en del af os? Så kontakt formand Eddie Morgan, e.morgan@webspeed.dk  Her kan du få at vide, hvordan du/I tilmelder jer.

Velkommen iblandt os!

 Alle med 31. august

August 10, 2020 af Eddie Morgan under Klubben

Turneringsspillerne er som sædv. tyvstartet. De skal spille holdkampe allerede 5. september, så det er med at komme i form efter den lange Coronakrise. Alle andre - ungdom, gruppespil og banelejere - starter mandag d. 31. august for at være helt nøjagtig. Vi har gjort alt, hvad vi kan for at sikre så godt som muligt mod Coronaen - store skilte med anvisninger, håndsprit flere steder i hallen og ekstra rengøring. Som bruger beder vi DIG om, såvidt muligt at holde afstand, undgå direkte fysisk kontakt og i det hele taget leve op til myndighedernes anvisninger/krav.

Dermed ønsker vi alle vore medlemmer en dejlig, Coronafri sæson.

Eddie Morgan /formand

 NY SÆSON!

July 9, 2020 af Eddie Morgan under Klubben

En ny badmintonsæson venter forude! Alle vore gamle medlemmer - dem der spillede hos os i sidste sæson - får en af dagene tilsendt en indbydelse til sæson 2020-21. Det gælder ungdomsspillere, banelejere, seniorer og motionsgruppespillere. Ved betaling senest 1. august er man sikret en plads på det hold eller den bane, man spillede på sidste sæson.

Efterfølgende lukker vi op for nye medlemmer.

Se alt om klubben i infohæftet lige her.

 LUKKET TIL 1. AUGUST!

March 12, 2020 af Eddie Morgan under Klubben

Annexhallen er stadig lukket. Vi får lavet forskellige reparationer og eftf. hovedrengøring. Vi forventer bestemt, at de normale aktiviteter i hallen kan starte op 1. august. I mellemtiden sørger vi for det nødvendige beredskab for at minimere risikoen for Coronasmitte. Så altså ingen adgang til hallen eller øvrige lokaler før 1. august. Vi glæder os til at se jer.

Formanden

 Natminton - rekorddeltagelse!

February 24, 2020 af Eddie Morgan under Ungdom

Over 50 deltagere fyldte Annexhallen fredag d. 21. februar. God stemning. Tusind tak til forældre som bagte kager og gav en hånd med. Og tak til vore dygtige trænere. Vi gør det igen næste år.

Næste store begivenhed bliver klubmesterskaberne i perioden 14. - 18. april. Reserver dagene allerede nu. I hører nærmere.

 Flotte resultater - igen!

January 19, 2020 af Eddie Morgan under Ungdom

Atter engang gjorde vores bedste ungdomsspillere opmærksom på sig selv! Dennegang ved Landsdelsmesterskaberne i Søften i weekenden 18. - 19. januar. Under kyndig ledelse af træner Nanna Fruelund resulterede det i flotte placeringer med bronze til Liv, sølv til Adam og guld til Emil. Rigtig godt gået allesammen.

 Goddag og farvel!

January 4, 2020 af Eddie Morgan under Klubben

I anledning af, at Torben Blom havde besluttet at gå på pension d. 1. januar, og at Kent Pedersen bliver hans afløser, afholdt vi reception i Annexhallen lørdag d. 1. februar. Det blev en overvældene succes, idet næsten 200 mennesker troppede op i løbet af de 3 timer, receptionen varede. Hr. Blom fik en værdig afsked - og måtte have hjælp til at transportere de mange gaver hjem.

Tak til alle der deltog. Du kan se badmintonformandens tale her.

 Søg på sitet