• Home
  • Nyheder

Kom så de sidste!

July 15, 2018 af Eddie Morgan under Klubben

Alle vore registrerede medlemmer har modtaget en invitation og kan booke et "sæsonophold" i den sociale og hyggelige forening. Betalingsfristen var 1. august. Så har du endnu ikke klaret det, kan du nå det endnu. GØR DET NU, SÅ DIN PLADS IKKE OVERTAGES AF EN ANDEN. Se vores omfattende infohæfte her. Alle oplysninger om klubben findes heri.

Vi ønsker alle en rigtig god sæson.

 Os der elsker gruppespil!

June 30, 2018 af Eddie Morgan under Klubben

Jamen! Jamen! Tro det, hvem der kan. I år er det 30 år siden, vi startede motionsgruppespil i Skovbakken. Vi var bare 12 personer, der som et forsøg startede det hele den sommer i 1988. Allerede ved starten af vintersæsonen 1. september øgede vi antallet til 24. Og så gik det ellers slag i slag herefter. Det første hold spillede om lørdagen kl. 10-12, men snart fulgte hold på hold - tirsdag, onsdag, torsdag og tre hold om lørdagen. Ialt nåede vi op på 166 deltagere, da vi var flest.

I dag ligger vi - som vi nu har gjort et par år - på fire hold med ialt knap 120 deltagere. Ganske få af de spillere, der var med fra starten, er med endnu, men succesen er ubetinget: Fra en næsten ikke-eksisterende motionsafdeling er vi i dag en væsentlig faktor i Skovbakken Badminton. Tillykke med det, allesammen.

Håber alle er klar til den kommende sæson. Medio juli får alle en invitation.

Eddie Morgan

 Tak for denne sæson!

April 25, 2018 af Eddie Morgan under Klubben

Sæsonen er (næsten) slut. Sidste spilledag i Annexen er mandag d. 30. april. Vi vil gerne takke for endnu en god sæson med mange dejlige oplevelser. Vi er jo en breddeklub, der har ungdom, banelejere, gruppespillere og turneringsspillere i folden. Alle er velkomne her, og vore mange medlemmer vil i midten af juli modtage en indbydelse til endnu en sæson i hyggelige rammer. Den nye sæson starter 1. september.

Vi ønsker alle en rigtig god og solrig sommer.

 Den store finaledag!

April 13, 2018 af Eddie Morgan under Klubben

På lørdag fra kl. 10 afvikles finalerne i klubmesterskaberne 2018. En række spændende kampe venter. Og så er der lodtrækning i det store lotteri med de fantastiske præmier. Har du mon vundet? Se det på de ophængte lister og få din præmie med hjem! Listerne kommer også på hjemmesiden på mandag.

Kig op i hallen - osse selv om du ikke skal på banen!

 Program Klubmesterskaber 2018

March 1, 2018 af Eddie Morgan under Klubben

Det færdige program til klubmesterskaberne er nu klar.

Du kan se det lige her.

Som sædv. bliver det en rigtig hyggelig uge med masser af liv i hallen - og mulighed for at vinde flotte præmier i lotteriet (lodder kan købes i kiosken allerede nu). Her vil man også uge 15 igennem kunne købe dejlige lune retter.

Der spilles mandag til lørdag - undtaget tirsdag. Finaledag for alle lørdag.

Vi opfordrer alle tilmeldte til at møde op i god tid, da der jo kan udgå kampe.

 Natminton ungdom

February 7, 2018 af Eddie Morgan under Ungdom

Det sker fredag d. 23. marts fra kl. 19-23.30! Den årlige hyggeaften med navnet "Natminton" løber af stabelen denne aften i marts. Som sædvanlig bydes der på socialt samvær i klublokalet med kaffe og kage til forældrene, og til de unge er der saftevand, frugt m. m. Snoller og sodavand kan købes i kiosken.

I hallen har vores trænere arrangeret underholdningen, som byder på muntre overraskelser.

Alle spillere vil få en indbydelse  - og så er det ellers bare med at få sig tilmeldt. Det plejer at være super hyggeligt!

 Så kører vi igen!

January 3, 2018 af Eddie Morgan under Klubben

Ja, så er vi tilbage på banerne. 2. halvdel af sæsonen er skudt igang, og julefedtet kan rasle af dem, der måtte have fået noget sådant på sig! En spændende sæsonhalvdel, der som noget nyt byder på specialtræning for ungdomsspillere med særlige talenter. Under ledelse af Rasmus Tran foregår det hver mandag i Annexhallen.

Der vil også være mange spændende holdkampe for turneringsspillerne. Se i kalenderen. Klarer 1. holdet skærene? Og hvad med de øvrige hold? Kig op i hallen på de lørdage, hvor de spiller.

Motionisterne kan spille sig i form til klubmesterskaberne i uge 15, hvor jo også ungdom og turneringsspillere deltager.

Og så vil ingen gruppespillere gå glip af "Beer Open" med fri bar og fantastisk mad fra mesterkokken Finn Frandsens kyndige hænder. Det sker lørdag d. 28. april.

Rigtig godt nytår og god fornøjelse med det hele.

Formanden

 Jul igen!

December 12, 2017 af Eddie Morgan under Klubben

Julen står lige udenfor og venter! Første halvdel af sæsonen lakker mod enden. Men nye fornøjelige timer venter lige efter nytår.

Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

 Nyt i ungdomsafdelingen!

December 5, 2017 af Eddie Morgan under Klubben

Ungdomsafdelingens ledelse har konstitueret sig således, at træner Rasmus Tran bliver sportslig leder. Det betyder, at han står i spidsen for det rent sportslige, såsom at være ansvarlig for deltagere i holdturneringen, forældrekontakt, specialtræning, stævner som juleturnering, Natminton, klubmesterskaber, individuelle stævner, tiltag i ferier og andre arrangementer.

I bestyrelsen er det Mogens Tarp og Jan Petersen, der tager sig af det administrative, mens Sonja Andersen er ansvarlig for medlemskartoteket. Nanna Fruelund er den anden træner i klubben.

 Juleturnering for motionister

November 15, 2017 af Eddie Morgan under Klubben

Så er alt klar til at modtage 36 motionister i julehumør. Det sker på lørdag i Annexhallen, hvor de tilmeldte skal spille ialt 56 kampe fra kl. 10. Mange? Ja, men når vi godt hen på eftermiddagen er færdige, venter en dejlig julefrokost med 25 tilmeldte.

Men....allerførst har aktørerne mulighed for at starte dagen med kaffe/te og rundstykker allerede kl. 9.00.

 

Det bliver en fantastisk dag!

HUSK AT MØDE DINE MED- OG MODSPILLERE MED SMIL OG GODT JULEHUMØR!

 Søg på sitet