• Home
  • Nyheder

Juleturnering - det'r GRATIS!

October 10, 2019 af Eddie Morgan under Motion

Finder sted lørdag d. 30. november fra kl. 10.

3-4 timers spil, kåring af årets julemestre (fine præmier) og derefter en hyggelig julefrokost i klublokalet er, hvad du kan forvente.Alle motionister har modtaget en indbydelse og orientering om, hvordan man tilmelder sig.

Se

 Generalforsamling 2019

September 24, 2019 af Eddie Morgan under Senior

Fandt sted 23. september i Annexhallen. Se ref. og beretning og regnskab her.

 Talentfulde trænere!

September 23, 2019 af Eddie Morgan under Ungdom

To af vore dygtige ungdomsspilere, Villum Borup og Benjamin Blak Kjær, har været på træningskursus s øndag d. 22. september. Det er vi utrolig glade for - specielt fordi vi i den grad har haft problemer med at rekruttere trænere til vores ungdomsspillere. Stort tillykke til Benjamin og Villum, der her ses med beviserne på, at de har bestået!

 Tak for denne sæson!

May 4, 2019 af Eddie Morgan under Klubben

Endnu en sæson i det vi kalder "Danmarks mest sociale klub" er vel overstået. Vi er jo en bred klub med både ungdomspillere, motionsgruppespillere, turneringsspillere og banelejere. Her kan alle være med. Det ønsker vi at fortsætte med. Men vi har en stor udfordring - trænere til vore mange ungdomsspillere! I alle de mange år, vi har haft ungdomsspillere, har vi kunnet rekruttere trænere blandt vore dygtige turneringsspillere, der har kunnet give deres store viden om spillet videre til de unge, men det har knebet en del de sidste par sæsonen. Vi håber, at vi til næste sæson kan få rettet op på det, så vi kan bevare det antal på 80-100 unge mennesker, vi har nu.

En anden udfordring, vi har måttet handskes med i den sidste del af den forgangne sæson, har været

 vores populære halinspektørs sygdom. Det har betydet, at vi er nogle, der har måttet klare alle de ting, der er forbundet med at drive en idrætshal, hvor mange idrætsudøvere har deres gang hver dag i sæsonens løb. Vi har klaret den, men vi håber meget, at vores Torben Blom er klar til den nye sæsons start.

I midten af juli vil alle vore medlemmer modtage en invitation til den nye sæson - de har nemlig førsteret!

Tak - og på gensyn.

Eddie Morgan

formand

 Kids day!

April 14, 2019 af Eddie Morgan under Klubben

Lørdag d. 4. maj kan alle unge komme ud på Rolf Haugstrups Plads foran Vejlby-Risskov Centret, hvor et stort telt vil være opstillet. Her kan man fra kl. 10-15.30 prøve forskellige sportsgrene. Se program på Facebook-eventet KIDS Sports Day 2019. 

 Program KM 2019

April 2, 2019 af Eddie Morgan under Senior

Programmet til næste uges store begivenhed er klar.

Se det lige her.

 Sidste måned!

March 29, 2019 af Eddie Morgan under Klubben

Vi nærmer os sæsonafslutningen. I uge 16 spilles der normalt de første tre dage. Så kommer påsken med en række helligdage, hvor hallen er lukket. Herefter normalt spil indtil 30. april. Så er det så slut for denne sæson. Midt i juli vil alle vore medlemmer modtage en invitation til næste sæson. Som medlem af klubben har DU førsteret til den bane eller gruppe, du pt. spiller på. Vi håber du vil benytte dig heraf og glæder os til at se dig igen. Du kan se ændringerne for april lige her.  

 Klubmesterskaber 2019

March 8, 2019 af Eddie Morgan under Klubben

SIDSTE FRIST FOR TILMELDING LØRDAG D. 23. MARTS!

Som den sidste store begivenhed i denne sæson afvikler vi - traditionen tro - de årlige klubmesterskaber i uge 15, d. 8. - 13. april, en tradition, vi startede i 1994. Det er ugen, hvor motionister og turneringsspillere afvikler deres indledende kampe mandag, torsdag og fredag aften, ungdom spiller onsdag. Lørdag er den store finaledag for alle kategorier. Du kan se alt herom lige her! 

 Hammel stævne for ungdom

March 4, 2019 af Eddie Morgan under Ungdom

To af vores dygtige ungdomsspillere, Villum Borup og Nikolai Pedersen, var rykket en række op - og det betød hårdere modstand. Dog gjorde de det godt, og Villum var ude i stævnets længste match i en af sine singlekampe. Sammen vandt de to en af deres doublekampe. Flot klaret - og flot at de søger nye og større udfordringer. Det udvikler dem!

 Natminton - stor succes!

February 24, 2019 af Eddie Morgan under Klubben

Næsten 30 deltagere, god opbakning fra forældre og flot indsats af trænerne og Mogens Tarp! Dette var ingredienserne, der skulle til for at skabe en succes med dette års Natminton. Det blev en helt igennem dejlig aften/nat, som det så ud til, at alle havde det sjovt med. Tak til de forældre, som havde leveret kager - der var simpelthen en overflod - og tak fordi I hjalp med klargøring af anlægget i hallen. Vi håber dette kan være startskuddet til en begejstring, der medfører større fremmøde til træningerne, så vi kan få rigtig mange deltagere i vores klubmesterskaber i uge 15. Nærmere herom senere.

 Søg på sitet