• Home
  • Nyheder

Gang i ungdomsafdelingen!

October 17, 2017 af Eddie Morgan under Klubben

Ja, der er sandelig gang i ungdomsafdelingen! Mange nye medlemmer og nye på lederfronten. Efter at have "følt sig lidt frem" er Mogens Tarp nu trådt i karakter som ungdomsformand. Sammen med Jan Petersen - nyvalgt i bestyrelsen - og Sonja Andersen, der styrer medlemskartoteket og fortæller nye medlemmer om afdelingen, har de mange nye tiltag på dagsordenen. En manual med alle aktiviteter er udarbejdet i sommerens løb. Her kan de øvrige ledere se en oversigt med alle detaljer ned til det mindste. Hold er tilmeldt turnering, og vores initiativrige trænere, Rasmus Tran og Nanna Fruelund sørger for kvalificeret træning for samtlige hold - ligesom der er taget initiativ til en badmintonskole i efterårsferien.

Forude venter holdkampe, deltagelse i stævner for dem, der måtte ønske det og en festlig juleafslutning i december.

Vi håber på fortsat mange nye medlemmer i nærmeste fremtid. Det er stadig plads på nogle af holdene. Kontakt Sonja på sona@webspeed.dk hvis du vil vide mere.

 Badmintonskole

September 28, 2017 af Eddie Morgan under Klubben

Skovbakken afholder badmintonskole i efterårsferien fra mandag-torsdag, d. 16.-19. oktober, fra kl. 10-14.
De første dage af badmintonskolen vil der være fokus på sjove slag, finter og trickskud, samt bevægelse, koordination og hurtighed.
Den sidste dag byder på en masse kampe og konkurrence.
Samtlige dage er spækket med en masse sjov og leg, så vi rigtig kan få sved på panden.
Der er indlagt en frokostpause fra kl. 12.00-12.30, hvor der bliver serveret frugt og saftevand kl. 12 og mulighed for at indtage eventuelle medbragte madpakker.

Deltagerne hygger sig i hallen sammen med lederen Rasmus Tran.

 Generalforsamling

September 5, 2017 af Eddie Morgan under Klubben

Den årlige generalforsamling i badmintonafdelingen afholdtes mandag d. 18. september kl. 18.00 i klublokalet i Annexhallen.

Se referat her.

Bestyrelsen

 Sæsonen starter!

August 26, 2017 af Eddie Morgan under Klubben

1. september starter sæsonen 2017-18. Gruppespillerne lægger ud lørdag d. 2. og mandag d. 4. er det så ungdommen og banelejerne, der starter. Alt skulle være på plads, så tilbage er kun at ønske alle en rigtig god sæson med mange gode oplevelser på og udenfor banen.

 Generalforsamling i Støtteforeningen 2017

August 10, 2017 af Stephan Nielsen under Klubben

Torsdag d. 24. August kl 18.00 afholder Støtteforeningen for Skovbakken Badminton generalforsamling i Annexhallens opholdslokale. Forslag / tilføjelser til dagsordenen skal være bestyrelsen i hænde senest d. 20. August. Se foreløbig dagsorden nedenfor
 Æresmedlem!

May 21, 2017 af Eddie Morgan under Klubben

I forbindelse med Skovbakkens 90 års fødselsdag her i maj blev jeg udnævnt til klubbens blot ottende æresmedlem i historien.

I sin tale til mig sagde hovedkasserer Mogens Kloster, at min udnævnelse skyldtes mit store engagement i klubben, siden jeg startede med at spille håndbold i 1956. Det førte mig frem til en karriere som 1. divisionsspiller i en årrække. Jeg virkede desuden som træner og bestyrelsesmedlem i mange år. Senere kastede jeg mig over badminton som spiller og bestyrelsesmedlem - det sidste gennem 30 år - heraf de sidste 7 som formand. Sideløbende hermed har jeg i 15 år været ansv. hav. redaktør af medlemsbladet Målet til det stoppede for få år siden.

Jeg sidder også i Annexhallens bestyrelse - i øvrigt samme med Kloster, hvor vi sammen har sørget for at få gennemført den store revovering af hallen i 2015.

En stor ære for mig at komme i selskab med tidl. hovedformænd K. Kaasgaard, N. P. Bager og Bent Jørgensen.

Tak for det.

 Slut på sæsonen!

April 25, 2017 af Eddie Morgan under Klubben

Vi siger alle vore medlemmer tak for den forgangne sæson. Vi er glade for at kunne konstatere en stigning i antallet af medlemmer over hele linien. Udviklingen er vendt - det er igen blevet populært at spille badminton.

Derfor håber vi også, at DU vil tilmelde dig den nye sæson, når vi i juli sender dig en indbydelse.

Indtil da ønsker vi dig en god sommer med forhåbentlig masser af sol.

 Er du blandt de heldige?

April 9, 2017 af Eddie Morgan under Klubben

Har du vundet i det store lotteri? Gevinster skal afhentes senest 22. april kl. 13! Bemærk påskelukning.

I Annexhallens kiosk hos Torben Blom i den normale åbningstid. Tlf. 86167979.

Tak fordi du købte lodder. Se gevinstnumre her.

 Skovbakkens bedste hold overlever i 2. division

March 27, 2017 af Jesper Kamp Jensen under Senior

I lørdagens sidste kamp kunne 1. holdet selv afgøre om deres skæbne og med sejr ville overlevelsen være sikret. Holdet var taget til Værløse, og det blev til en 8-5 sejr, hvilket sikrer overlevelse.

 Program klubmesterskaber

March 26, 2017 af Eddie Morgan under Klubben

Så er programmet for klubmesterskaberne i uge 14 klar. Fra 3. - 8. april vil Annexhallen summe af liv, og spillerne vil kæmpe på banerne for at erobre titlen som klubmester 2017. Vi spiller mandag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag. Se det hele i programmet her.

 Søg på sitet