Traditionelle arrangementer

I ungdomsafdelingen afholder vi henover sæsonen en række forskellige arrangementer, som alle ungdomsspillerne har mulighed for at tilmelde sig. Disse arrangementer (inkl. klubmesterskaber) er betalt via kontingentet, men der kan forekomme særlige aktiviteter, hvor der er brugerbetaling.  

 

De nedenstående arrangementer er en fast del af de aktiviteter, som  bliver planlagt i løbet af sæsonen.

 

Juleafslutning: I december holder vi en juleafslutning, hvor vi vil varme op til juleferien med masser af julehygge, badminton og andre sjove ting, forældre er også velkomne.

 

Klubmesterskaber: I april måned afvilkes klubmesterskaberne, der omfatter alle afdelinger i Skovbakken Badminton, og det er gratis for alle ungdomsspillere at deltage. Ungdomsafdelingen vil opfordre alle ungdomsspillere til at deltage, da der er mulighed for at spille mod sine egne venner på hjemmebane, hvor det virkelig gælder... og så ligger der selvfølgelig en vis prestige at blive klubmester i Skovbakken! 

 

Andre arrangementer

Disse arrangementer er eksempler på aktivteter, som ungdomsafdelingen kan have planer om at udføre i en sæson.

 

NATminton: Trænerteamet planlægger en sjov og "lang" aften lidt ud over det sædvanlige. Så der er lagt op en aften, hvor ungdomspillerne vil  få rig mulighed for at få blive udfordret og spille badminton hele aftenen... bare på en lidt sjovere måde.

 

Klublejr: Som afslutning på sæsonen kan der afholdes en klublejr. Her sluttes sæsonen af med en blanding af badminton, leg og hyggeligt samvær. Normalvis forløber lejren over et par dage, så der er tid til rigtig at slutte sæsonen af på bedste vis - også med mulighed for aktiviteter udenfor badmintonbanerne. Lejren er for alle - både ungdomsspillere og trænere.

Forudsætter at der er tilslutning nok. (brugerbetaling)

 

Ungdomsstævner og holdturnering

 

Ungdomsstævner: I Skovbakken betaler vi deltagergebyret for ungdomsspillerens første stævnedeltagelse. Dvs. enten single, double eller begge rækker. De efterfølgende stævner  betaler ungdomsspillerne selv. Hvis I har spørgsmål til, hvordan man kan komme i gang med at spille stævner, kan I spørge den respektive ungdomstræner. Kontaktinformationer kan findes under "Ungdomsudvalget og trænere".

 

Holdturnering: Udover stævner har vi i de forgangne sæsoner haft ungdomsspillere tilmeldt holdturneringer. Holdturneringerne er godt for sammenholdet og kammeratskabet ved badminton. Derudover kommer man ud og spiller mod spillere fra andre klubber. For at høre mere om holdturnering kan de respektive ungdomstænere kontaktes. 

 

Sommertræning

Efter afslutningen af sæsonen lader vi op til næste sæson med en gang sommertræning. Træningen består af 8 træninger forløbende henover maj og juni måned og giver god mulighed for at spille lidt ekstra badminton inden ferien for alvor går i gang. Dag og tidspunkt kan varierer fra sæson til sæson. (Brugerbetaling)

 

/Ungdomsudvalget


Søg på sitet