1. holdet tager imod Hvidovre

February 11, 2012 af Stephan Nielsen under Senior

Så er dagen kommet, hvor Skovbakken lægger halgulv til fire intense opgør i slutspillet. Klubbens 1. hold møder Hvidovre kl. 13.30. Der er lagt op til et brag af en kamp, trommen er fundet frem, og Annexen kommer som sædvanlig til at syde. Du kan læse hele Helle Iversens optakt til kampen her. Efter et succesfuldt grundspil, hvor Skovbakkens 1. hold kvalificerede sig til oprykningspillet begyndte rygterne hurtigt at spredes, og selv på Facebook kunne man læse, at lørdag den 11. februar 2012 byder Annexen på en ægte ”lækkerbisken for alle badmintonelskere: Malteseren mod Rune Ulsing!”

 

Efter 14 dages intensiv 2-mod-1 og masser af ”kinakøller” må man sige, at forberedelserne til slutspillet har været helt i top, og der er derfor også lagt op til et brag af en kamp. De unge stjerner (aka. Stoffer og Billund) skal ud og vise de små drengekløer, mens de mere rutinerede kræfter (aka Domdal og Malteseren) endnu engang skal vise vejen ved at slide modstanderne op… Også i mixerne kan vi glæde os over nogle rutinerede kræfter – og denne gang endda med en nyslået Ph.d.er, stort tillykke Alice!   

 

Dagen er kommet, og Skovbakkens 1. hold kan i dag tage imod favoritterne fra Hvidovre, som kom over med maksimumpoint fra den anden pulje. Der er lagt op til 13 spændende kampe, og selvom modstanderne (måske) har favorittrøjen på, er intet sikkert i Annexen! Når først Skovbakkens vilde dyr slippes løs og storetromme, tudehorn og boldrør larmer, som kun hørt i de serbiske håndboldhaller, så kan alting ske! Og er der nogen, der ikke lægger sig ned, så er det Langbaks glubske skovbakken’esere. Kom så Bakken – RÅT KØD!!!


Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet