Afgørelsens time i Annexen

March 9, 2012 af Stephan Nielsen under Senior

Er dine negle også helt nedbidte? Sidder du helt ude på kanten af bænken? Overvejer du at konsultere klubbens psykolog? Velkommen til 10. holdrunde i Annexen lørdag d. 10. marts, hvor spændingen bliver udløst, og vi får svar på en lang række spørgsmål.Er dine negle også helt nedbidte? Sidder du helt ude på kanten af bænken? Overvejer du at konsultere klubbens psykolog?

Og er dine nerver så tyndslidte, at du ville ønske, du skulle tilbringe din lørdag eftermiddag ude i buret hos Blom med et stykke drømmekage og en Passion fremfor at skulle smashe den afgørende bold i gulvet, serve på 20-20 til en stor mand, som nedstirrer dig helt oppe i hegnet, eller løbe det 15-årige talent på den anden side af nettet ned, som uden problemer kunne være din søn? 

 

Velkommen til 10. holdrunde i Annexen lørdag d. 10. marts. Det er nu, det hele bliver afgjort! Skovbakkens fem seniorhold skal alle i ilden, og det er nu, vi får svar på de spørgsmål, som får os til at ligge søvnløs og spekulere over, om kinakøllerne og aftalerne med makkeren nu også holder:

   

-          Kan 1. holdet sætte de første point ind på kontoen i slutspillet, når holdet møder oprykningskandidaten til 1. division, Greve?

-          Kan 2. holdet sikre sig tre vigtige point i kampen om at overleve i 3. division, når holdet møder bundproppen Team SVS Elite?

-          Kan 3. holdet garantere Skovbakken en sæson mere i 3. division i den direkte kamp om oprykning mellem rækkens nummer 2 og 3?

-          Kan 4. holdet revanchere sidste sæsons mislykkede oprykning og tage et afgørende skridt mod en sæson blandt de store i danmarksserien?

-          Kan 5. holdet sætte bundproppen Sejs-Svejbæk på plads og vise, at Annexen og er en frygtindgydende hule mandag aften?     

 

Velkommen til en nervepirrende dag i Annexen! 


Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet