Badminton på tværs

January 28, 2015 af Jesper Kamp Jensen under Klubben

Badminton på tværs blev holdt på tværs af alle tre afdelinger lørdag den 24. januar.Lørdag den 24. januar 2015 mødtes Skovbakkens spillere på tværs af aldre og niveau. Dagen startede kl. 13.00 med fælles velkomst i cafeteriet. Dagens formål og program blev kort gennemgået, og så blev alle spillere ellers delt ind i 8 hold på tværs af de tre afdelinger.

 

Nu skulle der dystet! Der blev gået til den i alt fra en quiz til forvirrende men sjove badmintons-lege. Spillerne blev udfordrede i badminton med bomber, servekonkurrence og hønsebrillespillet. I skulle have set dem! Selv de dygtigste seniorspillere lignede en forvirret høne. Efter kåringen af de tre bedste hold, men flotte præmier fra InSport, blev der spillet 3 ”rigtige” runder, igen på tværs af afdelingerne. Der blev råbt, high-fivet og lavet brændmærker på knæ og albuer. Det krævede kage og saft – og det var der heldigvis rigeligt af. Smile

 

Programmets overraskelse var fitnessbadminton anført af Jesper Fauerskov. Trinvist lærte spillerne en serie med badminton bevægelser og slag til sangen ”Uptown Funk”. En god og lærerig måde for ungdom og motion at lære benarbejde på, og for seniorerne, hvor bevægelserne ligger på rygraden, var det en udfordring at holde takten. Til gengæld var alle lige gode til at synge med på sætning ”Bakken, Skovbakken, Skovbakken er funk!!”. Videoen ligger på hjemmesiden, hvis nogle skulle trænge til lidt underholdning.

 

Efter en lang dag blev der serveret et lækkert måltid fra Fredes Flyvende Tallerkner, og en lørdag i Annexhallen blev afsluttet med succes.

 

Tak til alle deltagere.

 

Se video her: https://www.facebook.com/video


Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet