• Home
  • Nyheder
  • Fire hold i oprykningsspillet

Fire hold i oprykningsspillet

January 19, 2012 af Stephan Nielsen under Senior

Efter syv runder er grundspillet færdigspillet, og Skovbakkens fem seniorhold er nu klar til at videreføre det gode spil til slutspillet. Hele fire hold har kvalificeret sig til oprykningsspillet, mens det kun er 2. holdet, som skal ud at kæmpe for overlevelse.1. holdet

Skovbakkens 1. hold i 2. division har spillet en flot sæson, og selvom det blev til nederlag i den sidste kamp i Odense ender holdet som nummer 3 i puljen. Holdet sikrer sig dermed en plads i oprykningsspillet og en sæson mere i 2. division. Målet for sæsonen er dermed allerede indfriet.

 

2. holdet

Skovbakkens 2. og 3. hold krydsede begge klinger med Brønderslev i grundspillets sidste runde. 2. holdet stod over for et meget vigtigt opgør, da holdet med en placering i bunden af tabellen skulle kæmpe for at tage flest mulige point med over i nedrykningsspillet. Det viste sig også hurtigt, at holdet var oppe imod overmagten i form af topholdet Brønderslev. Holdet må derfor en tur i nedrykningsspillet med 2 point på kontoen, og der skal kæmpes hårdt i de kommende kampe for at sikre overlevelse i 3. division.          

 

3. holdet

I opgøret i den anden ende af hallen mellem Skovbakkens 3. hold og Brønderslev 2. hold var rollerne byttet om. Skovbakken indtog forinden dette opgør en suveræn førsteplads i puljen, mens Brønderslev slog sine folder i den nederste del af tabellen. Denne forskel kom hurtigt til udtryk, og Bakken-spillerne kunne knytte næverne efter en flot sejr på 10-3. Dermed cementerede holdet førstepladsen i puljen og tager maksimumpoint med over i oprykningsspillet til 3. division.

 

4. holdet

Skovbakkens 4. hold førte ligesom 3. holdet puljen inden sidste kamp i grundspillet, men med kun to point foran de nærmeste konkurrenter var en sejr nødvendig. Holdet var på en vanskelig opgave på udebane imod Haderslev, men holdet hev en sikker 10-3 sejr hjem, og håbet om oprykning lever i bedste velgående. Motivationen er i hvert fald stor efter sidste års glippede oprykning efter en skrivebordsafgørelse. 

 

5. holdet

Det tegnede skidt for Skovbakkens 5. hold i begyndelse af sæsonen, hvor holdet indledte med et nederlag på 13-0. Siden da har holdet overbevisende fundet formen, som i sidste runde resulterede i en storsejr på 11-2 over naboerne fra Vejlby IK. Holdet ender dermed på 2. pladsen i puljen og er ligesom tre af de andre hold klar til oprykningsspillet. 

 


Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet