• Home
  • Nyheder
  • Første runde i slutspillet afviklet

Første runde i slutspillet afviklet

February 16, 2012 af Stephan Nielsen under Senior

Lørdag d. 11. februar var dagen, hvor Skovbakkens fem seniorhold tørnede ud i slutspillet. Her kan du læse om, hvordan det gik holdene og deres muligheder i det videre slutspil.1. holdet

Skovbakkens 1. hold i 2. division har spillet en flot sæson, og endte grundspillet som nummer 3 i puljen. Holdet sikrer sig dermed en plads i oprykningsspillet og en sæson mere i 2. division. Den første kamp i oprykningsspillet var imod den anden puljens nummer et, og som forventet måtte holdet indkassere et stort nederlag på 11-2.

 

2. holdet

Som eneste hold endte 2. holdet i nedrykningsspillet, da holdet sluttede anden sidst i puljen. Holdet begyndte dermed slutspillet med to på kontoen. Den første kamp i nedrykningsspillet viste, at der skal kæmpes hårdt i de kommende kampe for at sikre overlevelse i 3. division. Gæsterne fra Team Fyn Badminton blev kun sendt hjem med et knebent nederlag på 7-6, og Skovbakken kunne dermed fordoble antallet af holdets point i puljen.            

 

3. holdet

3. holdet cementerede i den sidste runde af grundspillet deres førsteplads i puljen, og holdet har dermed maksimumpoint med over i oprykningsspillet til 3. division. Den første kamp i slutspillet bød på endnu en sejr, da Odense BK blev kørt over med en sejr på 9-4. Holdet kan imidlertid kun rykke op, hvis 2. holdet rykker ned, så holdet spiller for, at Skovbakken kan bevare en plads i 3. division.

 

4. holdet

Skovbakkens 4. hold sluttede ligesom 3. holdet på førstepladsen i grundspillet. Et rigtig godt udgangspunkt for at realisere drømmen om oprykning, som glippede sidste sæson efter en skrivebordsafgørelse. Holdet begyndte oprykningsspillet imod Varde, som sluttede som nummer fire i den anden pulje. Varde stillede imidlertid med flere nye spillere, og resultattavlen viste desværre et 7-6-nederlag til Skovbakken ved kampens slutning.   

 

5. holdet

Det tegnede skidt for Skovbakkens 5. hold i begyndelse af sæsonen, men siden da har holdet overbevisende fundet formen og formåede at komme med i oprykningsspillet. Desværre løb holdet også ind i et 7-6-nederlag i den første kamp i slutspillet, men mon ikke holdet finder formen hen ad vejen ligesom i grundspillet.  


Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet