Månedens spiller

October 16, 2012 af Jesper Kamp Jensen under Senior

Sine har i en længerevarende periode vist en opadgående formkurve både til træning og kamp, indtil videre kulminerende i septembermåned med 4 meget sikre holdkampssejre, samt en flot 2.plads i damedouble i Skovbakkens A-rækketurnering.Månedens spiller i Skovbakken september 2012:
Sine Ravnholt Skov

Denne gang havde trænerteamet svært ved at vælge månedens spiller, da specielt to spillere har udmærket sig med flotte resultater i sæsonens opstartsfase. Valget faldt dog på Sine Ravnholt Skov, som blev den anden indehaver af titlen ”månedens spiller” og dermed af trofæet ”Bakki”. 

Sine har fået en rigtig flot start på sæsonen, da hun gik ubesejret igennem de to første holdkampe samt opnåede en 2. plads i damedouble samt en 3. plads i damesingle til Skovbakken stævnet. Sine har gennem længere tid udviklet sit spil og vist spillemæssig fremgang. Hun har i de seneste måneder flyttet sig rigtig meget, hvilket medførte en debut på 2. holdet i sæsonens første holdkamp, hvor hun vandt sine kampe i en meget overbevisende stil. Endvidere er Sine meget social og udviser altid en positiv attitude og højt humør (ikke mindst når der står fest på programmet :-)), hvilket er Bakkens grundlæggende kerneværdier. Det er derfor meget fortjent, at trænerteamet har udnævnt Sine som ”månedens spiller” i september. Den anden spiller, som har udmærket sig i indeværende sæson, er Sara Bønløkke Simonsen. Hun har debuteret på 1. holdet og leveret rigtig fine resultater med bl.a. en sejr i damedouble til Skovbakken stævnet samt to rigtig flotte sejre i single i sæsonens to første holdkampe. Mon Sine og Saras succes på badmintonbanen kan tilskrives en uges smugtræning på Club La Santa i august måned? ;-) Hvem ved? Undertegnede har hørt rygter om, at Alice Jensen skal af sted en uge samme sted i november måned, så hvis ovenstående holder stik, så vender hun jo tilbage i topform på badmintonbanen :-)

Stort tillykke til Sine med titlen – det kan man godt være stolt af! :-)

 

Tekst: Trine Sandgaard


Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet