November måneds spiller

January 14, 2013 af Jesper Kamp Jensen under Senior

Månedens spiller i november:

Kasper IversenFør denne sæson skiftede Kasper Iversen til Skovbakken fra Ikast, og nåede allerede at gøre sig bemærket til sidste sæsons klubmesterskaber, hvor han kom med på et afbud og tog titlen i mixdouble sammen med Maria og tabte finalen sammen med Stephan.

 

Kasper kommer oprindeligt fra Karby på Mors, ligesom søsteren Helle. Han har de seneste 5 sæsoner spillet i Ikast, først et år på efterskolen inden han brugte tre år på college. Mens han spillede i Ikast nåede Kasper at spille tre kampe i Badmintonligaen, og fik også en enkelt sejr, derudover er han også ubesejret i 1. divison.

 

Det er dog ikke hans tidligere bedrifter, der gør, at Kasper er valgt til månedens spiller i november. Denne måned vandt Kasper to sikre sejre i 2. holdets kamp mod lokalrivalerne fra Viby, som var med til at sikre tre point i holdkampen.

 

Kasper er også en af de spillere, der tager initiativ til at komme ud og spille stævner (udover Grindsted), og til mesterrækkestævnet i Højbjerg spillede han mix med søster, og vandt de første tre kampe sikkert i to sæt, inden de måtte se sig besejrede i semifinalen til Sunny Beach-stjernen (og Kaspers tidligere makker) Knudi og hans makker.

 

Træningsindsatsen kan der heller ikke sættes en finger på, og Kasper er en af de spillere, der stort set altid er at finde til ekstra træninger.


Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet