Månedens spiller

September 22, 2012 af Jesper Kamp Jensen under Senior

Som et nyt tiltag er Månedens spiller i Skovbakken blevet indført, og Anders Vestergaard blev den første!Nyt tiltag: Månedens spiller i Skovbakken – Anders V blev den første!
På baggrund af den store opbakning til såvel haltræning og løbetræning over sommeren, samt den generelle badminton-entusiasme og glæde i Bakken, fandt træ-nerteamet det oplagt at indføre et nyt tiltag i seniorafdelingen, nemlig ”Måne-dens spiller”.
Overordnet set vil denne hæder tilfalde en spiller, som har vist spillemæssig fremgang over en længere periode, været konstant i sine træninger og samti-dig udmærket sig på anden vis. For eksempel ved at gå forrest til træning og kamp, været motiverende for sine omgivelser, vundet badmintonkampe og naturligvis udvist Bakkens kerneværdier ved at fremstå som et socialt, positivt og hjælpsomt menneske.
Alle disse egenskaber passer jo heldigvis på alle Jer, så derfor er det altid svært at fremhæve specielt én person frem for andre. Ikke desto mindre vil vi prøve at udpege én spiller hver måned, som netop har været med til at gøre en for-skel til træning, holdkamp eller leveret et usædvanligt godt resultat i en turne-ring. Derfor skal denne hædre ses som et skulderklap til den valgte, og vil med tiden forhåbentlig blive en motivationsfaktor for alle seniorspillere i Skovbak-ken.
Som de fleste sikkert ved - på baggrund af den højtanlagte lancering – blev Anders Vestergaard den første indehaver af titlen ”Månedens spiller” og der-med af trofæet ”Bakki”. Anders har gennem længere tid udviklet sit spil og specielt de seneste måneder har han flyttet sig rigtig meget. Endvidere udviser han altid en meget positiv attitude både på og uden-for banen, og han er konsistent til diverse træninger ligegyldigt om det er midtsommer eller i sæsonen. Så det er derfor med stor glæde at trænerteamet har udnævnt Anders, som den første i rækken af forhå-bentlig mange modtagere af titlen ”Månedens spil-ler”. Anders’ kåring dækker over sommerperioden, samt Augustmåned.
På vegne af trænerteamet, ønskes der held og lykke med rundens kampe, og hvem ved, måske bliver du den næste i rækken af månedens spiller i Bakken-regi.
Tekst: Anders Malthe


Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet