Nedlukning og forståelse

February 27, 2021 af Eddie Morgan under Klubben

Kære Skovbakkemedlemmer.

Vi må konstatere, at nedlukningen af vores indendørsidrætter endnu engang er forlænget. Spørgsmålet er, hvornår vi kommer igang? Bliver det i denne sæson? Eller først til næste sæsonstart? Det er ude af vores hænder, men vi orienterer jer naturligvis, når der er nyt.

Vi - Skovbakken Badminton - må, ligesom de øvrige brugere af hallen, fortsat betale for de timer, vi har reserveret i indeværende sæson. Det er simpelthen en nødvendighed for, at hallen kan betale sine udgifter. En betingelse for at den selvejende institution Annexhallen fortsat kan eksistere som sådan.

Derfor håber vi at du/I, som vore trofaste medlemmer af foreningen, har forståelse for, at det af jer indbetalte kontingent må være jeres bidrag hertil. Derved sørger du/I for, at vi alle kan komme tilbage til den dejlige, hyggelige hal, vi kender, når der åbnes mulighed. På forhånd tak for jeres forståelse herfor.

Med venlig hilsen

Eddie Morgan /formand 
Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet