• Home
  • Nyheder
  • Nu er Skovbakken klar med MINIton

Nu er Skovbakken klar med MINIton

April 19, 2011 af Stephan Nielsen under Ungdom

Der bliver både badmintonketsjere, balloner, sjove oplevelser og sved på panden, når Skovbakken Badminton starter op med MINIton i sæson 2011/2012.MINIton er badminton målrettet børn i alderen 2-7 år, hvor børnene enten skal have mor, far eller  en bedsteforælder med i hallen. MINIton er nemlig leg med badminton, så der er så godt som garanti for en sjov time sammen en gang om ugen.

 

Til træningen vil der blive brugt et væld af sjove redskaber, som fluesmækkere, hulahopringe, aviser og selvfølgelig masser af fjerbolde, og nettet bliver sat ned i børnehøjde. Børnene lærer ikke blot at holde på ketsjeren og få bolden over nettet, men de udvikler også deres motorik og får hurtigt flair for spillet.

 

Vores første MINIton træning finder sted i Vejlby Risskov Centeret onsdag den 7. september kl. 16.10, og vil fortsætte samme tid og sted efterfølgende onsdage.  

 

Børn og forældre er mere end velkommen til at møde op til prøvetræning et par gange for at se, om  MINIton er noget for dem.

 

Det er DGI badminton, der har udviklet tilbuddet om DGI MINIton, som mange klubber landet over har taget til sig. Det er nemlig populært med idrætsaktiviteter, som børn og deres forældre kan være sammen om, og hvor der er fokus på at lege nye færdigheder ind i børnene. Flere klubber har også oplevet, at de forældre, der går til DGI MINIton med deres børn, selv får lyst til at spille badminton.

 

 

For yderligere oplysninger kontakt:

 

Tobias Priemer

Ungdomsformand

Skovbakken Badminton

 

Tlf. 2685 1983 eller mail, uu@skovbakken-badminton.dk (mærk emnet ”MINIton”).


Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet