• Home
  • Nyheder
  • Sejr til 1. holdet over Lillerød

Sejr til 1. holdet over Lillerød

December 12, 2016 af Jesper Kamp Jensen under Senior

Skovbakken 1 fik sæsonens første sejr efter en nervepirrende kamp mod Lillerød.I weekenden fik 1. holdet sæsonens første sejr efter en spændende kamp mod Lillerød.
Efter en holdkamp på næste 4 timer endte det med en 7-6 sejr til Skovbakken. Undervejs vippede kampen dog lidt frem og tilbage. Lillerød bragte sig foran 4-1 med sejre til bl.a. den tredobbelte All England vinder Tine Baun. Herefter svarede Skovbakkens herresingler igen og udlignede til 4-4. Damedoublerne blev delt, så inden herredoublerne var stillingen helt lige med 5-5.
Doublerne startede rigtig lovende med at vinde 1. sæt i alle tre kampe, men alle kampene vippede tilbage til Lillerød som vandt 2. sæt i alle tre. Heldigvis fik vi dog til sidst vundet en enkelt double mere, og sikrede sejren til Skovbakken!

Pointene var meget tiltrængte i bunden af 2. division og inden sidste runde af grundspillet er der spænding for alle pengene!
Pointene i bunden af stillingen er:
Kolding BK    8
Ikast 2          7
Odense 2      6
Skovbakken  5
Viby J.           4

Det betyder, at vi i princippet kan ende på alt fra 5 til 8 pladsen, men vi håber selvfølgelig på at få så mange point med over i slutspillet som muligt.

 

De resterende hold skal selvfølgelig også nævnes i en weekend, hvor de første 5 hold henter 12 ud af 15 point i den forgangne runde.

Viby J. 2 - Skovbakken 2                     4-9
Skovbakken 3 - Gug 2                        13-0
Skovbakken 4 - Århus Akademisk (O) 6-7
Skovbakken 5 - Vejlby Risskov           10-1

Derfor var det med god samvittighed, at der kunne holdes julefrokost efter holdkampene i lørdags.


Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet