• Home
  • Nyheder
  • Skovbakken indtager slutspillet

Skovbakken indtager slutspillet

February 1, 2012 af Stephan Nielsen under Klubben

Lørdag d. 11. februar tager Skovbakkens fem seniorhold hul på slutspillet. Efter syv runders forrygende badmintonspil er grundspillet overstået, og hele fire hold har kvalificeret sig til oprykningsspillet. Alle fem hold har status som hjemmehold, så der er lagt op til en stor badmintondag i Annexen og hallen i Vejlby-Risskov, hvor 5. holdet spiller. Skovbakkens 1. hold har allerede indfriet målet for sæsonen, da holdet er sikker på en sæson mere i 2. division. Holdet møder i de kommende kampe hård modstand, men vil i denne runde gøre alt for at besværliggøre gæsterne fra Hvidovres vej til en mulig oprykning.   

 

Som eneste hold tager 2. holdet hul på nedrykningsspillet, og der skal kæmpes hårdt i de kommende kampe for at sikre overlevelse i 3. division. I denne runde går det forhåbentlig ud over Team Fyn Badminton, som sluttede som nummer 2 i deres pulje.  

 

Både 3. og 4. holdet vandt deres grupper i grundspillet, og begge hold kæmper derfor for oprykning, når de i denne runde møder nummer 4 fra de andre puljer. Mens 3. holdet kan sikre Skovbakken en sæson mere i 3. division i tilfælde af, at 2. holdet rykker ned, kan 4. holdet sikre sig den oprykning, som blev frataget holdet sidste sæson.

 

5. holdet tager den gode stemning fra Annexen med over i nabohallen, hvor holdet tager imod Randers. Her er der lagt op til et intenst opgør, når de to midterhold krydser klinger i kampen om vigtige oprykningspoint.


Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet