Spænding i topkamp mod AB

October 26, 2015 af Jesper Kamp Jensen under Senior

Der var masser i spænding om sejren da lørdagens topkamp i 2. division blev spillet mellem Skovbakken og Aarhus AB 2.Der var masser i spænding om sejren da lørdagens topkamp i 2. division blev spillet mellem Skovbakken og Aarhus AB 2.
Første runde bød på 2 mix sejre til Skovbakken og 2 DS sejre til AB. I HS havde AB overtaget og vandt 3 ud af 4 mulige, hvilket betød en 5-3 føring til gæsterne. Herefter blev de to damedoubler spillet, og det lignede først to sejre til AB, men Skovbakkens første DD fik kæmpet sig tilbage og vandt en flot sejr! 4-6 stod der således inden HD'erne.
Første HD var hurtigt overstået med en Skovbakken sejr, og med første sæt vundet i både 2. og 3. HD lignede det lige pludseligt en Skovbakken sejr.
AB kom dog tilbage i begge kampe og vandt 2. sæt og så blev det spændende! Anden HD blev først færdig, og det endte med, at Skovbakken trak fra i slutningen af sættet og vandt 21-17 i det afgørende.
Dermed var alt lige og der manglede kun de sidste bolde af 3. HD; men de viste sig, at tage lang tid at få overstået. Det blev 20-20 og der blev byttet point med matchbolde til begge hold inden det blev til en sejr på 29-27 til Skovbakken, hvilket også sikrede sejren i holdkampen!
Det betyder, at Skovbakken ligger delt på 1. pladsen med Højbjerg inden de sidste tre runder af grundspillet.

Øvrige resultater i weekendens kampe:
Højbjerg 3 - Skovbakken 2 9-4
Dalum Hjallese BK - Skovbakken 3 5-8
Skovbakken 4 - Ikast 3 5-8
Århus Akademisk 2 - Skovbakken 5 9-4

Se resultaterne fra 1. holdets kamp her


Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet