• Home
  • Nyheder
  • Spændingen stiger for 4. holdet

Spændingen stiger for 4. holdet

March 1, 2012 af Stephan Nielsen under Senior

4. holdets pulje har delt sig i to. Puljen er knækket over på midten, og i den øverste del slås fire hold om de tre oprykningspladser. Skovbakken har ligesom Vejen og Christiansbjerg 9 point, mens Horsens også er med i kampen om en plads i danmarksserien med 8 point.Mødes indbyrdes

De fire tophold møder hinanden indbyrdes i de to sidste kampe, så spændingen er for alvor intakt. Skovbakken møder først Christiansbjerg på hjemmebane i Annexen og tager i sidste runde turen til Horsens. Der venter uden tvivl Skovbakken to intense og meget tætte kampe.

 

Skovbakken vandt sin pulje i grundspillet og kom over i slutspillet med maximumpoint. I den anden pulje sluttede Horsens og Christiansbjerg side om side. Horsens kom dog over i slutspillet med maximumpoint, da holdet både havde en bedre kampscore og var bedre indbyrdes.

 

Bakkens kommende modstandere

Både Horsens og Christiansbjerg har sat point til i slutspillet. Horsens hev en kneben sejr på 7-6 hjem imod Højbjerg, mens holdet skuffende måtte inkassere et nederlag, da de besøgte Hornslet. Christiansbjerg havde også problemer imod Højbjerg i den første kamp, og kunne ligesom Horsens kun hente to point. At Christiansbjerg igen har fundet formen, viste de i den sidste kamp, hvor de overbevisende slog Hornslet.       

 

Skovbakken har påbegyndt slutspillet med først et nederlag på 6-7 og derefter en sejr med samme cifre. Formkurven går uden tvivl den rigtige vej, og nu skal sidste rundes sejr følges op, hvis holdet næste sæson skal kalde dig danmarksseriespillere.    


Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet