Status efter grundspillet

January 14, 2013 af Jesper Kamp Jensen under Senior

Grundspillet er ved at være slut, og der kan nu gøres status for alle holdene inden slutspillet.1. holdet, 2. division

Holdet slutter som nr. 6 i puljen, men kun med to point op til 3. pladsen, og derfor skal holdet desværre spille nedrykningsspil, hvor de får 4 point med over. Det ene point, som Aalborg ABC fik i grundspillet, fik de desværre mod os, og dette ene point viser sig desværre at blive afgørende for den endelige placering i en meget tæt pulje, bortset fra to bundhold.

I nedrykningsspillet venter tre sjællandske og et fynsk hold. Et af holdene er Holte som bl.a. kan stille med tidligere stjerner som Camilla Martin og Carsten Loesch. Det er yderst vigtigt for resten af Skovbakkens hold, at holdet klarer frisag, da en nedrykning betyder, at de øvrige hold også rykker ned da der kun må være et hold i 3. divsion og to i danmarksserien, hvilket vi allerede har nu.

 

2. holdet, 3. division

Slutter på 5. pladsen i puljen, og også i denne er det utrolig tæt omkring pladserne til op- og nedrykningsspillet, og der kun et enkelt point op til 3. pladsen; men desværre trak vi heller ikke her det længste strå. Holdet kommer dog over i nedrykningsspillet med maksimum point, og har dermed gode chancer for at blive i 3. divison.

 

3. holdet, Danmarksserien

Vi har i år to hold med i oprykningsspillet, og det er begge vores Danmarksseriehold. 3. holdet slutter på 3. pladsen i puljen, og får to point med over i oprykningspillet. Holdet har kun tabt to af de syv kampe i grundspillet, og nederlagene var til de to hold, der slutter over os i tabellen.

 

4. holdet, Danmarksserien

Som oprykkere til denne sæson er det rigtig flot, at holdet fik sikret sig en plads i oprykningspillet i sidste runde ved at få et enkelt point med hjem fra en tur til topholdet Odense.

Holdet har allerede nu i sæson leveret et klart godkendt resultat med at være sikre på endnu en sæson i Danmarksserien.

 

5. holdet, Kvalifikationsrækken

Et 5. hold er altid ramt af afbud og skader oppe fra, og det er heller ingen undtagelse for vores. Hvis der stilles i stærkeste opstilling har vi uden tvivl et af de bedste hold i kvalifikationsrækken, men det gør vi desværre sjældent. Det betyder, at holdet slutter på 6. pladsen i puljen, og skal dermed bevise deres værd i nedrykningsspillet, hvor der tages 4 point med over.


Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet