• Home
  • Nyheder
  • Status midtvejs i grundspillet

Status midtvejs i grundspillet

October 28, 2015 af Jesper Kamp Jensen under Senior

Vi er nået lige over halvvejs igennem grundspillet og det er tid til at gøre status for de forskellige senior hold.1. holdet (2. division): Indtager på en delt første plads og kan i en kamp mod Højbjerg selv være med til at afgøre, hvor mange point der skal med over i oprykningsspillet.

 

2. holdet (3. division): Ligger på en delt 4. plads i puljen og er således lige på vippen i forhold til om det bliver en plads i op- eller nedrykningspillet. Holdet har dog mødt begge de to tophold i puljen og skal møde de direkte konkurrenter i kampen om at komme i oprykningspillet de næste tre runder.


3. holdet (Danmarksserie): Indtager 2. pladsen i puljen, og mangler tre hold fra den nederste del af puljen og har samtidig 2 hjemmekampe endnu.

 

4. holdet (Danmarksserie): Ligger på en delt 4. plads i puljen, men der er utrolig tæt i midten af rækken, og der skal ikke meget slinger i valsen til for at vi falder i nedrykningsspillet. Holdet mangler stadig at møde det suveræne tophold, så det kan godt lige en kamp i nedrykningsspillet i foråret.

 

5. holdet (Serie 1): Ligger en 4. plads i puljen, men er kun ét point efter de tre hold, der deler første pladsen i puljen. Næste runde er vi oversidder, hvilket betyder tre point på kontoen, og dermed har 5. holdet kun to kampe tilbage i grundspillet; men disse kampe er mod to af topholdene dog på hjemmebane begge to, så vi har alle muligheder for at komme over i oprykningsspillet med gode kort på hånden.

 

Se alle Skovbakkens hold her


Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet