Status på holdturneringen

February 20, 2015 af Jesper Kamp Jensen under Klubben

Holdturneringen er ved at nå ind i sin afgørende fase.Skovbakkens hold tager i weekenden hul på 2. runde i slutspillet. Derfor gives der en kort statusopdatering for de 5 seniorhold inden lørdagens holdkampe.

 

Skovbakkens 1. hold spiller om kvalifikation til 1.division og skal en tur til Greve. Med blot 2 point inden weekendens kamp skal meget gå holdets vej, for at en oprykning er sandsynlig. Der venter også holdet en svær opgave lørdag, da Greve sluttede som vinder af den anden pulje i grundspillet.

 

Skovbakken 2 spiller for at undgå nedrykning til 3. Division. Holdet fører allerede puljen, men kan med en udebanesejr i Odense for alvor afskrive nedrykning som et tema.

 

Skovbakken 3 er flyvende i kvalifikationen til 3. Division. Holdet er pt placeret på en 3.plads i oprykningsspillet, men det forventes, at der er yderlige point på kontoen, efter weekendens udebanekamp mod bundproppen Herning.

 

Skovbakken 4 er vel i virkeligheden det hold, der har mest på spil i weekenden. Holdet ligger nr. 3 i en ellers meget tæt pulje, hvor alle kæmper for at undgå nedrykning fra Danmarksserien. Holdet skal på en svær opgave ude mod puljens bundprop Middelfart2, og med tre point med hjem fra denne kamp, så er holdet et skridt nærmere på overlevelse i danmarksserien.

 

Som eneste hold i denne runde, spiller Skovbakken 5 hjemme i Annexen lørdag kl. 13. SÅ KOM OP OG HEP. Holdet spiller med om oprykning til Kredsserien, og kan med en sejr hjemme mod et andet tophold, abc Aalborg, for alvor bide sig fast i toppen. Da et af de andre hold der ligger over, nemlig Øster Hurup, ikke kan rykke op pga. teknikaliteter, så med en sejr lørdag ser det meget godt ud.


Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet