• Home
  • Nyheder
  • Top badminton i Annex hallen

Top badminton i Annex hallen

October 20, 2012 af Jesper Kamp Jensen under Klubben

Lørdag d. 27 oktober er der endnu en gang 4-dobbelt holdkamp i Annex hallen fra klokken 13.Det er endnu en gang blevet tid til en lørdag fyldt med badminton!
Efter denne weekend, hvor Denmark Open har rullet over skærmen er der mulighed for at opleve god badminton live i Annexen! Der er nemlig 4-dobbelt holdkamp når Højbjerg, Vendsyssel, Skødstrup og Erritsø kommer på besøg.

 

For 1. holdets vedkomne vil Skovbakken stille med et sultent hold, der søger revanche for sidste års nederlag til lokalrivalerne fra Højbjerg på udebane.
Kampen starter kl. 13 samtidig med at 4. holdet møder Erritsø, der endnu er uden point. Det, til denne sæson, oprykkede 4. hold skal forsøge at hente sæsonens anden sejr efter sidste rundes lange søndags tur til Ringe.

 

Når de to første holdkampe er færdige startes der klokken 17 for to nye:
Skovbakken 2 - Vendsyssel 2 og Skovbakken 3 - Skødstrup
3. holdet møder Skødstrup, der ligger sidst med -2 point, så 3. holder, der indtager 3. pladsen i puljen må være favoritter i egen hule.
2. holdet har en svær kamp på programmet, og har lige som de andre hold derfor brug for alt den opbakning de kan få!

 

Kom derfor i hallen lørdag d. 27 oktober og hjælp Skovbakkens hold til at hive nogle sejr hjem!

 

Ungdomsspillere, motionister, seniorspillere og alle andre og også meget velkomne til at hjælpe med at tælle kampene.

 

Slutteligt skal 5. holdet ikke glemmes fordi de spiller på udebane. De skal en tur til Skødstrup, hvor de møder Skødstrups 2. hold. Holdet kom på tavlen (igen) i sidste holdrunde på hjemmebane med tre sikre point, og er klar til at revanchere sig for det, på DBFs skrivebord, tabte point mod Grenå.


Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet