U19-holdet vinder bronze

April 4, 2012 af Stephan Nielsen under Ungdom

Skovbakkens U19-hold sikrede sig en flot bronzemedalje, da de deltog i Landsmesterskaberne for hold. Her kan du læse træner Morten Skipperuds beretning fra turneringen.Jeg var i weekenden med klubbens bedste U19 spillere til Landsmesterskaberne for hold. Vi var i pulje med 5 andre klubber fra hele landet. Én holdkamp bestod af 4 singler og 2 doubler, og singlerne for alle holdkampene blev spillet om lørdagen, mens doublerne blev spillet søndag.
Efter lørdagens singler lå Skovbakken på en 1. plads i puljen og med en enkelt sejr over Hørning i double ville guldet være sikret. Desværre gik det hverken værre eller bedre, end at vi tabte alle de vigtige doubler, hvilket resulterede i en masse uafgjorte kampe, som så medførte, at vi endte som 3'er og derved "kun" hev bronze med hjem til klubben.
Hørning, som ender med at vinde, har har vi vundet over to gange og spillet en uafgjort mod i denne sæson, hvilket gør det lidt ekstra bittert :)
Vi var i Vingstedcenteret ved Vejle og blev indlogeret på værelser, så der var også bare dømt rigtig hygge med spil og slik lørdag aften (hvor humøret stadig var i top).
Alt i alt synes jeg, at vi som hold kan være rigtig tilfredse med resultatet, da vi især spiller virkelig gode singler lørdag.
Af sted var: Søren Høy, Simon Thunø, Daniel Knudstorp, Søren Storm, Charlotte Lybecker og Julie Horne. Sidstnævnte og jeg var med som holdledere og som god opbakning.

Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet