Vi ser fremad!

September 27, 2011 af Eddie Morgan under Klubben

Det gør vi nemlig!

Efter en veloverstået sæsonstart med en generalforsamling, der viste, at det kører på skinner - såvel sportsligt som økonomisk. Men det må ikke blive en sovepude! Vi har mange udfordringer og dejlige begivenheder forude. Ungdomsafdelingen kæmper ihærdigt for at få endnu flere medlemmer, samtidig med, at der arrangeres badmintonskole i efterårsferien. Turneringsspillerne har derimod så mange medlemmer, at det kniber med pladsen, navnlig takket være en massiv interesse for at komme på 3. truppen - et yderst positivt problem - og så er målsætningen jo at nå et ligeså flot resultat med holdene som sidste sæson. Motionisterne har gennem de senere år haft nedgang i antallet af gruppespillere, men en kampagne med uddeling og ophængning af plakater giver forhåbentlig nye medlemmer.

Festlige arrangementer i efteråret/vinteren er motionisternes juleturnering lørdag d. 26. november og turneringsspillernes juleafslutning d. 17. december.

Og husk så lige de mange holdkampe med badminton af høj klasse lørdag eftermiddage i Annexhallen - næste gang lørdag d. 8. oktober. Kom og støt vore hold.
Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet