• Home
  • Nyheder

Nyder du sommeren?

June 24, 2022 af Eddie Morgan under Klubben

Forhåbentlig. Det gør vi osse, men vi er nogle, der arbejder ihærdigt på projektet "Nyt gulv i Annexhallen".Der er faktisk en del at se til - og vi er osse stødt på forskellige uventede problemer - nå nej, UDFORDRINGER - som vi nok skal få løst. Så efter en god lang sommer kan du glæde dig til at spille på det fantastisk nye flotte gulv fra sæsonstarten.

Vi glæder os.

EM /formand 

 Nyt gulv i Annexhallen!

February 28, 2022 af Eddie Morgan under Motion

Vi har arbejdet for det i lang tid, og endelig er det lykkedes. Vores meget gamle og meget slidte gulv - med utallige reperationer og stadig "bløde steder" med risiko for, at en spiller træder igennem - kan bare ikke klare mere. Men nu har vi fået de nødvendige tilladelser - og den nødvendige økonomi - så vi til sommer kan få et funklende nyt trægulv i hallen.

Det betyder, at der ikke vil kunne dyrkes idræt i perioden 1. maj til 1. august. Klubberne må derfor henlægge evt. sommertræning andetsteds - men så kan vi glæde os til den nye sæson. Tillykke til os allesammen! 

 Natminton - stor succes!

February 26, 2022 af Eddie Morgan under Ungdom

Et stærkt øget medlemstal i ungdomsafdelingen afspejlede sig i mere end 50 deltagere i årets Natminton. En herlig aften med mange forældre i hallen. Fire dygtige trænere stod for arrangementet i hallen, medens det praktiske var lagt i hænderne på lederne Mogens Tarp og Jan Petersen. Se nat_hold.jpg

 Sidste del af sæsonen

February 22, 2022 af Eddie Morgan under Klubben

Vi nærmer os så småt afslutningen på en sæson, der igen har været præget af Coronaen. Nu ser det ud til, at vi er på den anden side af pandemien, så vi kan genoptage de "normale" dyder. og for ALLE grupper er det Klubmesterskaberne fra 19. - 23. april - ugen hvor man kæmper om den ærefulde titel som klubmester. Seniorerne kan glæde sig til afslutningsfesten d. 23. april, og motionisterne kan se frem til deres afslutning "Beer Open" d. 30. april. Festlige begivenheder i en social forening, hvor vi forstår at hygge os på tværs. Derfor: Noter datoerne og tilmeld dig, når indbydelserne kommer ud. 

 En legende runder!

February 5, 2022 af Eddie Morgan under Klubben

Hun kom til byen fra "langt væk Nykøbing Mors" i tresserne, blev ansat i det davær. Handelsbanken (i dag Den Danske Bank), spillede på vores 1. hold i 3. division i flere år, haft utallige poster i badmintonafdelingen gennem årene. Hun har været kasserer i vores bestyrelse (en hård en, der krævede orden i tingene og skaffede os en god økonomi), gennem mange år var hun primus motor i at skaffe flotte præmier til vores årlige lotteri - som betød flere tusinde i klubkassen hvert år. Været træner for flere hold, opstartet indvandrebadminton år tilbage, og sidst opstartet veteranbadminton, hvor mere end 20 hver onsdag spiller i Annexen. Nå ja, og så spiller hun osse tennis og går i fitness hver uge.

Hun sidder stadig i vores bestyrelse, hvor hun samvittigsfuldt styrer vores medlemskartotek. Og så er hun et af kun fire æresmedlemmer i afdelingens 69-årige historie! Sonja er klubmenneske helt ind i sjælen til mindste detalje. Hun hader at se, når folk på grupperne "sviner" med de dyre bolde (13 kr. stykket!). Når man bare efterlader ubrugte bolde stå ude ved banerne - ist. for at lægge dem tilbage i rørerne! Hun har "Bakken" i hjertet. STORT TILLYKKE med de 8+0, SONJA. 

 Torben Blom 75

January 23, 2022 af Eddie Morgan under Klubben

Lørdag d. 22. januar fyldte vores fhv. halinspektør Torben Blom 75 år. I den anledning havde vi inviteret Torben til kaffe, rundstykker og "en lille en" på kontoret. Det var ren hygge i de omgivelser, Torben regerede i gennem 33 år. Senere på dagen blev han fejret af "Kaffemanden" og de søde piger fra Ormslev, der havde været ansat i kiosken gennem mange år.

Stort tillykke fra alle os i Skovbakken.

 SLOG TOPHOLDET!

January 17, 2022 af Eddie Morgan under Ungdom

Vores største talenter på U15 holdet vandt 4-3 i holdkampen mod topholdet Sorring. Der var mange tætte 3-sæts kampe, og det endte med en sejr på 21-19 i et afgørende Golden set. Flot præstation af de unge mennesker. Vi håber at flere af vore spillere vil få lyst til at spille holdkampe i næste sæson. 

 Godt nytår!

January 11, 2022 af Eddie Morgan under Klubben

Ja, så kører vi igen! Og forhåbentlig uden afbrydelser i resten af sæsonen. Vi håber - men indtil videre må vi rette ind og følge anvisningerne fra myndighederne.

Men så får vi forhåbentlig også lov til igen at kunne afvikle Natminton for de unge, klubmesterskaber, Beer Open, holdkampe m. v., som vi har måttet undvære de sidste par sæsoner. Det glæder vi os til.

Med disse ønsker håber jeg, vi kan se frem til et dejligt 2022.

Eddie Morgan /formand

 Glædelig jul!

December 24, 2021 af Eddie Morgan under Klubben

Hermed ønskes alle vore medlemmer, familier og venner en glædelig jul og et godt nytår. Forhåbentlig slipper vi i 2022 for alt for mange besværligheder med Corona. En stor tak til alle jer, der, trods bumpene på vejen, trofast holder fast og hjælper os gennem krisen. Det er vi meget taknemmelige for.

Mvh Eddie Morgan

/formand

 Ungdommen holdkampe

November 21, 2021 af Eddie Morgan under Ungdom

Drengene var glade for Skovbakke-trøjer med navne og de kæmpede godt mod to modstandere i Annexhallen lørdag d. 20. november. Kæmpede heroisk men tabte 2-4 og 2-4.

De øvrige hold var fint tilfreds med forløbet, og da vores 1. hold i 3. Division spillede samtidig, blev det en dejlig dag i hallen.

 Søg på sitet