• Home
  • Nyheder

NU LYSNER DET!

April 17, 2021 af Eddie Morgan under Klubben

Vores ungdom kan starte op med sommertræningen fra 27. april. Tilmeldingsfristen er slut! Seniorer må vente til 10. maj - med visse restriktioner. Vi afventer nærmere fra officielt hold. Alle tilmeldte vil få nærmere besked.

 Nedlukning og forståelse

February 27, 2021 af Eddie Morgan under Klubben

Kære Skovbakkemedlemmer.

Vi må konstatere, at nedlukningen af vores indendørsidrætter endnu engang er forlænget. Spørgsmålet er, hvornår vi kommer igang? Bliver det i denne sæson? Eller først til næste sæsonstart? Det er ude af vores hænder, men vi orienterer jer naturligvis, når der er nyt.

Vi - Skovbakken Badminton - må, ligesom de øvrige brugere af hallen, fortsat betale for de timer, vi har reserveret i indeværende sæson. Det er simpelthen en nødvendighed for, at hallen kan betale sine udgifter. En betingelse for at den selvejende institution Annexhallen fortsat kan eksistere som sådan.

Derfor håber vi at du/I, som vore trofaste medlemmer af foreningen, har forståelse for, at det af jer indbetalte kontingent må være jeres bidrag hertil. Derved sørger du/I for, at vi alle kan komme tilbage til den dejlige, hyggelige hal, vi kender, når der åbnes mulighed. På forhånd tak for jeres forståelse herfor.

Med venlig hilsen

Eddie Morgan /formand 

 Støt Idrætsklubben Skovbakken Badminton, hver gang du tanker

January 11, 2021 af Jesper Kamp Jensen under Klubben

Skriv en teaser til nyheden her!

 LUKKET!

December 8, 2020 af Eddie Morgan under Klubben

Vi må desværre meddele, at lukningen af vore indendørsfaciliteter er forlænget. Lukningen gælder nu foreløbig til og med d. 17. januar 2021.

Godt nytår.

Mvh. Eddie Morgan

 Julen i Annexhallen

December 1, 2020 af Eddie Morgan under Klubben

Vi er nu inde i december - julemåneden - og selvom meget er anderledes i disse Coronatider, bliver det jo jul lige om lidt. Således også i Annexhallen, som i år holder julelukket i perioden 24/12 til 3. januar - begge dage incl. Hallen er julepyntet, så med respekt for restriktionerne kan man vel godt komme lidt i julestemning alligevel. Brug mundbind, når I kommer og går, sprit hænder og hold afstand. Max. 10 personer ad gangen i klublokalet. Tak.

Rigtig glædelig jul og godt nytår til jer alle.

Eddie Morgan /formand 

 Juleturnering 2020

November 21, 2020 af Eddie Morgan under Motion

Desværre! Juleturneringen 2020 er aflyst grundet Corona.

 De fører rækken!

October 28, 2020 af Eddie Morgan under Ungdom

Benjamin, Villum, Magnus og Asger var i højt humør efter 2 vundne holdkampe, så Skovbakken lagde sig i spidsen for U15-rækken.

Om 3 uger skal de spille på hjemmebane i Annexhallen.

 Corona igen!

October 27, 2020 af Eddie Morgan under Klubben

Desværre! Vi må igen indføre regler for at færdes i Annexhallen. Disse er udsendt til alle vore medlemmer, men for alle, der måtte komme i hallen gælder det, at alle over 12 år skal bære mundbind, når de står og går. Huske at spritte hænder ofte, ingen omklædning eller badning, hold afstand såvidt muligt. Idrætsudøverne og siddende gæster skal ikke have mundbind på. Vi beder alle respektere disse regler, sålænge Coronaen er over os.

Eddie Morgan /formand

 Ungdomstræner søges!

October 5, 2020 af Eddie Morgan under Klubben

En af vore dygtige ungdomstrænere har fået arbejde i Sønderjylland og må derfor desværre stoppe hos os. Nu søger vi så en dygtig træner til vore tirsdagsspillere kl. 15-17 i Annexhallen. God betaling. Kontakt ungdomsformand Jan Petersen, jep_petersen@yahoo.dk

 Referat af generalforsamlingen

September 22, 2020 af Eddie Morgan under Senior

Den årlige generalforsamling i badmintonafdelingen afholdtes i Annexhallen i går d. 21. september. Som sædv. mødte kun ganske få medlemmer op. Må vel tolkes som udbredt tilfredshed med tingenes tilstand. Vedhæftet ref. af begivenheden med regnskab og budget. Se ref. her.

 Søg på sitet