• Home
  • Nyheder

Viser nyheder under Kategorien "Klubben", vis alle nyheder »

Natminton 22. februar

February 6, 2019 af Eddie Morgan under Klubben

Fredag d. 22. februar kommer alle vores ungdomsspillere til Natminton i Annexhallen. Det håber vi da! Rammerne sørger vores dygtige trænere og Mogens Tarp for. Det vil summe af godt humør, kage, frugt og saftevand til alle. Festligt i såvel klublokalet som i hallen.

Alle medlemmer har fået en indbydelse. Husk tilmeldingsfrist 18. februar.

 + 60 - eller deromkring!

January 17, 2019 af Eddie Morgan under Klubben

Vores initiativrige bestyrelsesmedlem gennem mange år, Sonja Andersen, har gjort det igen! Hun startede for et par år siden en "+60 år gruppe" om onsdagen i Annexhallen. Det er blevet et tilløbsstykke og har nu 22 medlemmer. For en beskeden sum kan lidt ældre spillere udfolde sig i to timer hver onsdag eftermiddag. Der er stadig ledige pladser, så kig bare op i hallen onsdage ml. 15 og 17.

 Få ledige baner!

October 26, 2018 af Eddie Morgan under Klubben

Næsten alle vore baner er nu udlejet. Men I kan nå at sikre jer en meget attraktiv tid, mandage kl. 17-18 i Annexhallen. Se det her på hjemmesiden til højre under baneleje. Her kan I booke og betale for en bane frem til 1. maj 2019.

 Efterårsferie

October 10, 2018 af Eddie Morgan under Klubben

Efterårsferie? Ja, for skoleeleverne i uge 42 (15. - 19. oktober) Her er der badmintonfri uge. Se i øvrigt kalenderen for hele sæsonen her. Så ved I, hvornår der er træning - og hvornår der ikke er.

Alle andre - banelejere, gruppespillere og turneringsspillere holder IKKE ferie, men spiller helt som normalt.

 Hold da op!

September 21, 2018 af Eddie Morgan under Klubben

Referat af generalforsamlingen
Med stor glæde konstaterede vi, at hele 16 medlemmer - udover bestyrelsen var mødt op. Hvem ved - måske havde det hjulpet, at vi gav pizza og øl til alle og trak lod om en ketsjer og spilledragt.
Formandens beretning blev godkendt uden indvendinger, og det samme med kassererens fornemme regnskab.
De af bestyrelsen foreslåede medlemmer blev valgt uden modkandidater og det betød, at vi sagde farvel og tusind tak til kasserer Mette Mauritzen, UU-formand Mogens Tarp og SU-formand Sabrine Frandsen. De har alle ydet en kæmpe indsats.
Siger man farvel, siger man også goddag - og det gjorde vi så til Lasse Lildholdt, der overtager sekretærposten, Rasmus Jacobsen, ny kasserer, og Jonas Lindvald, der bliver suppleant og skal hjælpe Jan P. med ungdomsafdelingen. Velkommen til alle tre.
Fra de mange fremmødte var der forslag om at arrangementer som julefrokoster og lignende ikke behøver at giver overskud - nu da vi har en betydelig formue, og at vi anskaffer nye og bedre netstolper, så det bliver lettere at opstille dem.
Bestyrelsen siger tak for forslagene og vil kigge nærmere på dem.
Stor tak og hæder til vores dejlige halinspektør Torben Blom, der i mere end 32 år har passet os op - og passet på hallen.
OBS! Pizzaerne var gode og vinderne af hhv. ketsjer og spillesæt blev Rasmus Jacobsen og Lasse Lildholdt. Tillykke.

 

Du kan se beretning, billeder af de nye, regnskab m. v. her.

 

Ref.: E. Morgan

 Generalforsamling

September 17, 2018 af Eddie Morgan under Klubben

Husk generalforsamlingen på torsdag kl. 17 i Annexhallen.

 

Blandt medlemmer af Skovbakken Badminton, der deltager i generalforsamlingen, trækkes der lod om et komplet spillesæt fra vores nye sponsor, Forza, og en ketsjer til en værdi af 1000 kr. fra vores tidl. sponsor, Li Ning.

Desuden serveres der pizza og en øl eller vand til alle, der kommer fra start kl. 17.00.

Vi glæder os til at se jer.

Bestyrelsen

 Kom så de sidste!

July 15, 2018 af Eddie Morgan under Klubben

Alle vore registrerede medlemmer har modtaget en invitation og kan booke et "sæsonophold" i den sociale og hyggelige forening. Betalingsfristen var 1. august. Så har du endnu ikke klaret det, kan du nå det endnu. GØR DET NU, SÅ DIN PLADS IKKE OVERTAGES AF EN ANDEN. Se vores omfattende infohæfte her. Alle oplysninger om klubben findes heri.

Vi ønsker alle en rigtig god sæson.

 Os der elsker gruppespil!

June 30, 2018 af Eddie Morgan under Klubben

Jamen! Jamen! Tro det, hvem der kan. I år er det 30 år siden, vi startede motionsgruppespil i Skovbakken. Vi var bare 12 personer, der som et forsøg startede det hele den sommer i 1988. Allerede ved starten af vintersæsonen 1. september øgede vi antallet til 24. Og så gik det ellers slag i slag herefter. Det første hold spillede om lørdagen kl. 10-12, men snart fulgte hold på hold - tirsdag, onsdag, torsdag og tre hold om lørdagen. Ialt nåede vi op på 166 deltagere, da vi var flest.

I dag ligger vi - som vi nu har gjort et par år - på fire hold med ialt knap 120 deltagere. Ganske få af de spillere, der var med fra starten, er med endnu, men succesen er ubetinget: Fra en næsten ikke-eksisterende motionsafdeling er vi i dag en væsentlig faktor i Skovbakken Badminton. Tillykke med det, allesammen.

Håber alle er klar til den kommende sæson. Medio juli får alle en invitation.

Eddie Morgan

 Tak for denne sæson!

April 25, 2018 af Eddie Morgan under Klubben

Sæsonen er (næsten) slut. Sidste spilledag i Annexen er mandag d. 30. april. Vi vil gerne takke for endnu en god sæson med mange dejlige oplevelser. Vi er jo en breddeklub, der har ungdom, banelejere, gruppespillere og turneringsspillere i folden. Alle er velkomne her, og vore mange medlemmer vil i midten af juli modtage en indbydelse til endnu en sæson i hyggelige rammer. Den nye sæson starter 1. september.

Vi ønsker alle en rigtig god og solrig sommer.

 Den store finaledag!

April 13, 2018 af Eddie Morgan under Klubben

På lørdag fra kl. 10 afvikles finalerne i klubmesterskaberne 2018. En række spændende kampe venter. Og så er der lodtrækning i det store lotteri med de fantastiske præmier. Har du mon vundet? Se det på de ophængte lister og få din præmie med hjem! Listerne kommer også på hjemmesiden på mandag.

Kig op i hallen - osse selv om du ikke skal på banen!

 Søg på sitet