• Home
  • Nyheder
  • Årets sidste holdkamp står for døren

Årets sidste holdkamp står for døren

December 14, 2011 af Stephan Nielsen under Senior

På lørdag spiller Skovbakkens fem seniorhold årets sidste holdkampe. Hele fire hold tager imod modstanderen i Annexen, så der er lagt op til en stor badmintondag. Med efterfølgende julefrokost kommer Annexen til at syde, så gå ikke glip af kampene, som begynder kl. 13.00, når 1. og 2. holdet tager imod henholdsvis Esbjerg og Silkeborg. Kl. 16.00 tager 3. og 4. holdet over, når de møder Randers og Hornslet. Læs hele Alice Thofts optakt til 1. holdets opgør imod Esbjerg her!   Så er det nu, det sker! Den sidste holdkamp i 2011 med efterfølgende julefrokost. Men før snapsen kan komme på bordet, skal Esbjerg besejres. Det gode spil skal fortsættes efter en forrygende holdkamp i Skovshoved, hvor københavnerne var ekstremt tæt på at lide deres første nederlag til bondeknoldene fra Aarhus. Og selvom de – efter eget udsagn – havde fortjent sejren, tror jeg nok, de rystede lidt i bukserne undervejs, da det stod klart, at Bakken var klart bedst på sidelinjen, hvilket fik folk på banen til at give sit alleryderste.

 

Men nu er det Esbjerg, der står for tur. En sejr vil sandsynligvis betyde, at vi skal spille med de store i oprykningsspillet. Så det gode humør, kampgejst og opbakning skal pakkes i tasken, så det er Bakken, der kommer sejrrigt ud af opgøret.  Opgaven er bestemt ikke nem mod holdet, der ligger lige under os i tabellen. Men mon ikke, at de fleste på Bakkens 1. hold er sultne efter revanche mod lige netop Esbjerg, som besejrede holdet med meget ydmygende cifre i sidste sæson.

 

Denne gang er det en helt ny kamp mellem, hvad der ser ud til at være, meget jævnbyrdige hold. Selvtilliden er i top, og mulighederne uendelige. Og det er altså sjovere at feste ovenpå en sejr – så det er, hvad vi agter at gøre.  


Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet