Skovbakken

Skovbakken badminton er en klub med ca 400 medlemmer. Vi tilbyder sportslige og sociale oplevelser i et forpligtende fællesskab, hvor der er plads til eliten, børnene og motionister på mange niveauer. 
Vi er en klub med mange aktiviteter for alle medlemsgrupper. 

Se vores informationshæfte 2022-23 her. Hurtigt overblik over, hvad det koster at være medlem hos os, kan du se lige her.

Du finder en liste over vores dygtige trænere og ledere her.

 

Spillesteder

Vi har haltid både i Annexhallen på Bethesdavej, Firmasporten på Paludan Müllersvej. Ikke længere i Vejlby Risskov Idrætscenter, hvor hovedparten af IK Skovbakkens øvrige aktiviteter finder sted.

 

Holdninger

Vores holdninger er grundlæggende, at man må yde før man kan nyde, og at vi er en forening og ikke en forretning. Når det er sagt, må vi naturligvis indrømme, at vi er nødt til at tage et vist hensyn til økonomien, når vi træffer beslutninger. Vi tilbyder idræt for alle på ligeværdige præmisser.

 

Mål og visioner

Vore mål som forening er, at alle medlemmer får en god oplevelse, når de kommer i klubben. Vi vil naturligvis opnå en så god placering i de forskellige holdturneringer, som muligt, men det er ikke det vigtigste.

Vi ser gerne, at den ungdomsspiller, der starter som 7-8 årig, en dag bliver enten en dygtig turneringsspiller eller en motionist/gruppespiller, for hvem Skovbakken er noget, der fylder godt i fritiden.

Da vi er en del af IK Skovbakken, som består af 11 afdelinger - alle de øvrige har udelukkende til huse i Vejlby-Risskov Centret - vægter vi også samarbejdet med disse afdelinger i vores hovedbestyrelse højt. I øvrigt er det IK Skovbakken, der ejer den hal (Annexhallen), hvor vi har langt de fleste af vore aktiviteter.

Vi må derfor alle værne om vores hyggelige hal.

Vores sponsorer