Kent Pedersen er vores halinspektør. Han er manden, der møder alle medlemmer, ungdoms-, motions- og turneringsspillere. Fra 1. september til 1. maj er han i hallen mandag til torsdag fra 17-ca. 23. Endvidere lørdag fra kl. 9-?, alt efter om der er holdkampe om eftermiddagen.

Han har det daglige ansvar for Annexhallen, som blev isoleret og fik ny indvendig beklædning i sommeren 2015. Her i 2022 fik vi et helt nyt halgulv.

Badmintonafdelingen har timer i hallen på alle hverdage. I Infohæftet kan du se præcis hvem, der spiller hvornår. 

De tre grupperinger i afdelingen, ungdom, motion og turnering ser ikke så meget til hinanden i hverdagen, men vi håber at få mange til at komme og se de spændende holdkampe i turneringsafdelingen, som med mellemrum finder sted lørdag eftermiddag. Udover Annexhallen har vi også timer i Firmasportens hal, hvor der er motionsgruppespil tirsdage kl. 17-19. En årlig begivenhed på tværs af grupperinger er klubmesterskaberne, hvor alle klubbens medlemmer kan deltage. De afvikles altid i april måned over en hel uge. Alle finaler spilles om lørdagen. Annonceres altid i god tid - i hallen og her på hjemmesiden.

 

Vores sponsorer