Træningstider

U9-U11-U13

Mandag kl. 15.00 - 16.00

U13

Tirsdag kl. 15.00 - 16.00

Torsdag kl. 15.00 - 16.00 

U15-U17

Tirsdag kl. 16.00 - 17.00

Torsdag kl. 16.00 - 17.00

Årskalender

Se den lige her.

Lovpligtig børneattest

Siden 1. juli 2005 har det været lovpligtigt at danske idrætsforeninger er forpligtet til at indhente børneattester på nyansatte trænere, ledere, instruktører mv., som er i direkte og vedvarende kontakt med børn under 15 år. Skovbakken Badminton imødekommer disse krav. 

 

Kontingent for ungdomsspillerne

U9 - Én gang ugentligt - 1000 kr. 

U9 - To gange ugentligt - +500 kr. (1500 kr.)

 

U11, U13, U15, U17 - Én gang ugentligt - 1000 kr. 

U11, U13, U15, U17 - To gange ugentligt - +500 kr. (1500 kr.)

 

Aktiviteter

Ungdomsafdelingen afholder vi henover sæsonen en række forskellige arrangementer, som alle ungdomsspillerne har mulighed for at tilmelde sig. Disse arrangementer (inkl. klubmesterskaber) er betalt via kontingentet, men der kan forekomme særlige aktiviteter, hvor der er brugerbetaling.  De nedenstående arrangementer er en fast del af de aktiviteter, som  bliver planlagt i løbet af sæsonen.

Juleafslutning: I december holder vi en juleafslutning, hvor vi vil varme op til juleferien med masser af julehygge, badminton og andre sjove ting, forældre er også velkomne.

Klubmesterskaber: I april måned afvilkes klubmesterskaberne, der omfatter alle afdelinger i Skovbakken Badminton, og det er gratis for alle ungdomsspillere at deltage. Ungdomsafdelingen vil opfordre alle ungdomsspillere til at deltage, da der er mulighed for at spille mod sine egne venner på hjemmebane, hvor det virkelig gælder... og så ligger der selvfølgelig en vis prestige at blive klubmester i Skovbakken! 

NATminton: Trænerteamet planlægger en sjov og "lang" aften lidt ud over det sædvanlige. Så der er lagt op en aften, hvor ungdomspillerne vil  få rig mulighed for at få blive udfordret og spille badminton hele aftenen... bare på en lidt sjovere måde.

Klublejr: Som afslutning på sæsonen kan der afholdes en klublejr. Her sluttes sæsonen af med en blanding af badminton, leg og hyggeligt samvær. Normalvis forløber lejren over et par dage, så der er tid til rigtig at slutte sæsonen af på bedste vis - også med mulighed for aktiviteter udenfor badmintonbanerne. Lejren er for alle - både ungdomsspillere og trænere. Forudsætter at der er tilslutning nok. (brugerbetaling)

Ungdomsstævner: I Skovbakken betaler vi deltagergebyret for ungdomsspillerens første stævnedeltagelse. Dvs. enten single, double eller begge rækker. De efterfølgende stævner  betaler ungdomsspillerne selv. Hvis I har spørgsmål til, hvordan man kan komme i gang med at spille stævner, kan I spørge den respektive ungdomstræner. Kontaktinformationer kan findes under "Ungdomsudvalget og trænere".

Holdturnering: Udover stævner har vi i de forgangne sæsoner haft ungdomsspillere tilmeldt holdturneringer. Holdturneringerne er godt for sammenholdet og kammeratskabet ved badminton. Derudover kommer man ud og spiller mod spillere fra andre klubber. For at høre mere om holdturnering kan de respektive ungdomstænere kontaktes. 

Sommertræning: Efter afslutningen af sæsonen lader vi op til næste sæson med en gang sommertræning. Træningen består af 8 træninger forløbende henover maj og juni måned og giver god mulighed for at spille lidt ekstra badminton inden ferien for alvor går i gang. Dag og tidspunkt kan varierer fra sæson til sæson. (Brugerbetaling)

Vores sponsorer