Klubmesterskaber 2011

February 15, 2011 af Stephan Nielsen under Klubben

Vi nærmer os så småt klubmesterskaberne i april, nærmere bestemt i uge 15, den 11. - 16. april. Som tidl. nævnt afvikler motionister og turneringsspillere deres indledende kampe mandag, torsdag og fredag aften - alle dage fra kl. 18, medens ungdommen spiller onsdag fra kl 16. ALLE finaler spilles lørdag d. 16. fra kl. 9 om morgenen.På opslagene i Annexhallen og i medlemsbladet "Målet", som der i øvrigt er link til her på hjemmesiden, kan du se, hvilke dage de enkelte kampe spilles. Altså f. eks. Herre-double A for turneringsspillerne om mandagen. Klik her.

Vi håber, at rigtig mange vil bakke op om begivenheden ved at deltage i KM. Meningen med klubmesterskaberne er, at det skal være en samlet, festlig begivenhed for såvel ungdom som seniorer. En betingelse for succes er imidlertid, at et rigtig stort udsnit af vore medlemmer bakker om den. Gennem sæsonen er vi jo delt op i tre kategorier, men her har vi mulighed for at møde hinanden i en hel uge i Annexhallen.

Vi skal da ikke undlade at nævne, at der ugen igennem kører et stort lotteri, hvor man kan købe lodder for 3 kr./stk., og om lørdagen trækkes der så lod om bl. a. middage for 2 på nogle af byens restauranter, masser af god vin, ketsjere, forsk. gaveartikler og meget, meget mere.

Husk at sidste frist for tilmelding til denne, årets begivenhed, er lørdag d. 26. marts. 

Eddie Morgan

 


Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet