Godt nytår!

January 7, 2016 af Eddie Morgan under Klubben

Julemanden har forladt hallen - og spillet kan genoptages! Så nu er banerne igen befolket af ungdomsspillere, banelejere, gruppespillere og turneringsspillere.

Sidstnævnte forbereder sig på et spændende slutspil - med hele 5 hold som deltagere i hhv. op- og nedrykningsspil.  

Skovbakken 1 slog i mandags d. 11. januar Holte med 10-3 og nærmer sig oprykning til 1. division! 

Den 12. marts spiller alle klubbens 5 hold på hjemmebane i Annexen, og her kan det blive endelig afgjort, hvillke af vore hold der rykker en række op - og om et enkelt rykker ned.
Men hverdagen går videre med ungdommen, der gir den gas om eftermiddagen ugen igennem, hvor dygtige trænere fra vores bedste turneringshold giver deres fiduser videre, så de unge kan blive dygtigere til denne dejlige sport.

Og gruppespillene, der får flere deltagere på de 4 hold, så der festes hver tirsdag, torsdag og lørdag med gode kollegaer. Der er såmænd over 100 af slagsen, så det sociale liv blomstrer.

Mandag, tirsdag og onsdag er der også banelejere i Annexhallen. De vil bare gerne spille med deres faste makkere én gang om ugen - og det har vi sandelig også plads til. her er nu næsten udsolgt på alle baner!

Så hermed rigtig godt nytår til alle medlemmer af vores dejlige klub. Håber alle får en god 2. halvdel af sæsonen.

Eddie Morgan

formand 
Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet