NATminton/forældremøde

April 14, 2011 af Stephan Nielsen under Ungdom

I år har vi valgt at kombinere NATminton og forældremøde til vores fælles afslutning i ungdomsafdelingen. Læs mere om arrangementet, samt hvordan du tilmelder dig...Fredag den 29. april kl. 19 vil ungdomsafdelingen gerne invitere alle ungdomsspillere og forældre med til en spændende fællesafslutning om aften i Annexhallen med både NATminton og forældremøde.

Trænerteamet har planlagt en sjov og "lang" aften lidt ud over det sædvanlige. Så uden at komme til at afsløret for meget, er der derfor lagt op en aften, hvor alle ungdomspillerne vil få rig mulighed for slå til de allersidste bolde i denne sæson, på den lidt sjovere måde. Der vil selvfølgelig være nogle små præmier under vejs :)

Imens hallen summer af aktivitet vil ungdomsafdelingen gerne byde alle forældre på en kop kaffe/te i vores kantine, hvor vi sideløbende afholder et forældremøde. Her vil vi blandt andet informere om vores planer og initiativer for sæson 2011/12.

For at vi kan gøre klar til en hyggelig aften, skal vi vide, hvor mange vil bliver. Derfor skal du tilmelde dig ved at tage kontakt til os i ungdomsafdelingen eller sende en mail til: uu@skovbakken-badminton.dk senest den 26. april 2011. (F.eks.: Vi bliver XX ungdomsspillere og XX forældre / Vi kan desværre ikke komme).

 

 


Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet