Sæsonen er slut!

May 6, 2014 af Eddie Morgan under Klubben

Endnu en sæson er forbi.

Det var en sæson, der bragte vore turneringshold opad i systemet, således at vores bedste hold nu er tilbage i 2. division og de øvrige hold - pånær ét - alle er rykket en række op. Stort tillykke til spillere og trænere.

Vores ungdomsafdeling er gået lidt tilbage i antallet af spillere, så de trænger til at blive løftet. Da vores nuværende ungdomsformand, Rasmus Staghøj, stopper på posten, søger vi med lys og lygte efter en, der vil stå i spidsen for 80-100 glade unge mennesker. Gerne en forælder, men bare det er en ildsjæl, der har lidt overskud.

Motionisterne - dem er der ca. 200 af, fordelt på banelejere og gruppespillere, holder nogenlunde skansen, men vi vil meget gerne have nye gruppespillere til. Det er så sjovt, og du møder andre glade mennesker, der hygger sig i Skovbakken.

Økonomisk har vi tre år i træk haft pænt overskud og opbygget en fin egenkapital, men nu strammer det til - og vi må forudse et underskud efter denne sæson.

Men....livet går videre, og omkring 1. juli modtager alle vore medlemmer en invitation til endnu en sæson i den hyggelige og sociale badmintonklub Skovbakken. Fortæl dine venner, kollegaer og skolekammerater om os, så de også får mulighed for at få del i de gode oplevelser.

God sommer.

Eddie Morgan

formand
Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet