• Home
  • Nyheder
  • Skovbakken er klar til lokalopgør

Skovbakken er klar til lokalopgør

November 19, 2011 af Stephan Nielsen under Senior

Hele fire hold spiller i dag på hjemmebane, og du kan se god badminton allerede fra kl. 13.30, hvor 2. og 3. holdet varmer Annexen op. Herefter tager klubbens 1. og 4. hold begge imod rivalerne fra Viby. Med firedobbelt hjemmekamp bliver der uden tvivl hedt i Annexen. Som en forsmag kan du kan læse Jeppe Billunds optakt til førsteholdets kamp mod Viby her.Der er lagt i kakkelovnen til årets uden sammenligning vigtigste kamp, når Vibys førstehold tropper op i Annexen sent lørdag eftermiddag. Efter sidste holdkampweekends mirakuløse 8-5-sejr mod BK Aalborg, hvor vi tog os af imponerende seks af seks 3-sæts kampe, har ambitionerne fået ben at gå på for klubbens førstehold. De tilstedeværende bevidnede en fightervilje sjældent set deslige, især skal Bakkens kronprins Kristoffer Berthelsen fremhæves for en mandfolkepræstation, der bestod af to knebne sejre mod yderst kompetente modstandere.

 

Det var dog ikke kun Bakkens flagskib som leverede i sidste holdkampsrunde, for mens vi fik fuld pointhøst hjemme i hulen, udnyttede modstanderen sydvest for Bethesdavej, at Højbjerg ikke havde taget deres regulære nedsabling af os uger tilbage med sig, og fik sig dermed sat årets første point ind på kontoen. De beviste dermed, at de er et hold som vil tages seriøs i kampen om midterplaceringererne i den tætte pulje.

 

Med det in mente, skal der uden tvivl leveres en brandkamp for hjemmeholdet, hvis alle tre point skal hentes, for Viby har med garanti ikke tænkt sig at lægge sig ned uden kamp. Og med en propfyldt Annex-hal tør jeg allerede nu godt love, at der bliver kæmpet indtil sidste blodsdråbe, og alle tilskuere får en badmintonoplevelse ud over det sædvanlige.

God kamp til gæsterne fra Viby – må det bedste hold vinde.


Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet