• Home
  • Nyheder
  • Sommertræningen er i fuld gang

Sommertræningen er i fuld gang

June 9, 2012 af Stephan Nielsen under Senior

Klubbens seniorformand, Anja Skøtt, gør her status på sommertræningen. Hun har blandt andet været til halvmaraton og spottet klubbens største løbetalenter.Skovbakken har høje forventninger til næste sæson, hvorfor vi i år har udvidet tilbuddet i forbindelse med sommertræningen. I år står den ikke kun på løbetræning i Risskov med Malthe og Langbak samt intervaltræning med Berså på Atletion. Nej, vi tilbyder også intensiv slagtræning i Annexen hver onsdag aften.

Dette skal gøre os stærke i en sæson, der starter allerede i starten af september. Sommertræningen er i sandheden i fuld gang, nogle er dog mere i gang end andre. I weekenden blev der nemlig afholdt halvmaraton i Aarhus, og som formand for turneringsafdelingen var jeg på udkig for at se, om der skulle være Bakken-spillere at finde på ruten.

Med næsten otte tusinde deltagere skulle man være vaks for at spotte de hurtigt forbipasserende løbere. Jeg så hele seks Bakken-spillere på ruten, og vores store løbestjerne i Skovbakken viste sig igen fra sin stærke side og slog sin egen personlige rekord med 2,5 minut. Trine Sandgaard kom ind i en fantom tid på 1:23:06 og blev femte bedste kvinde på ruten, endda med en plads i top 100 samlet set.

 

Af billedet fremgår det tydeligt, at Trine Sandgaard har en hel flok mænd i hælene (noget vi er mange kvinder der misunder), alt imens Trine Sandgaard oser af overskud. Som formand for Skovbakken Badminton må jeg erkende, at jeg er stolt over at kunne holde på en badmintonspiller med sådan et løbetalent!

Ligesom på billedet var Skovbakkens herrer også efter Trine Sandgaard, dog med en enkelt undtagelse, nemlig 3. trupspilleren Jens Dohn Thomsen, som endnu ikke har formået at spille sig på klubbens turneringshold. Til gengæld kan han løbe fra os alle! Øvrige på ruten var Karl Kaas, Jesper Jørvad, Morten Spjuth og Jesper Wium, som alle også kom i mål med fine tider.

Tillykke til jer alle! I er seje!


Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet