Status for grundspillet

January 25, 2017 af Jesper Kamp Jensen under Senior

Der gøres status for spændende grundspil, hvor alt ikke gik helt som vi håbede.Grundspillet gik desværre ikke helt så godt som vi havde håbet på.
Hvert fald hvis man kigger på 1. holdet i 2. division. De slutter på en 8. og sidsteplads i puljen, hvilket betyder, at vi ikke får nogle point med over i slutspillet. De øvrige hold har klaret sig ganske fint og mens 1. og 2. holdet er i nedrykningsspillet, så er 3., 4. og 5. holdet alle i oprykningsspillet.


Men meget kunne være gået anderledes undervejs, og hvis bare en af de tre 8-5 nederlag var endt med modsat fortegn, så havde vi ligget på 5. pladsen i stedet. Alle grundspillets kampe er endt enten 8-5 eller 7-6, så så en sejr mere i hver enkelt kampe havde betydet et point mere i hver af holdkampene.
Det har dog været nogle tætte, spændende og gode kampe vi har spillet, hvilket også ses ved, at vores score er bedre end 4. pladsens. Derfor er det rigtigt ærgerligt at slutte sidst, men sådan er det og det eneste, der kan gøres er at vinde kampene i slutspillet, så vi også næste sæson skal spille i 2. division.

 

En nedrykning vil på den anden side betyde, at både 2. og 4. holdet også rykker ned da man kun kan have et hold i en division og to hold i danmarksserien.


2. holdet er i nedrykningsspillet med 6 point (maksimum)
3. holdet er i oprykningsspillet med 4 point
4. holdet er i oprykningsspillet med 0 point
5. holdet er i oprykningsspillet med 2 point

Stillinger for alle Skovbakken hold kamp ses her:


Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet