Tre point med hjem i bussen

January 18, 2012 af Stephan Nielsen under Senior

Bussen var pakket med spillere og tasker, trommen havde sikret sig sit eget sæde, Stephan havde sørget for musikken, og Horn havde tømt lageret i garagen for øl. Kursen var sat mod nord – nærmere bestemt en dobbelt udebanekamp i Brønderslev.Skovbakkens 2. og 3. hold krydsede begge klinger med Brønderslev i grundspillets sidste runde. 2. holdet stod over for et meget vigtigt opgør, da holdet med en placering i bunden af tabellen skulle kæmpe for at tage flest mulige point med over i nedrykningsspillet. Opgaven kunne ikke være mere vanskelig, da Brønderslev som det suveræne tophold stillede med alle holdets tidligere ligastjerner. Det viste sig også hurtigt, at holdet var oppe imod overmagten, da kun Sabrine kunne gå fra banen med en sejr i 2. damesingle.

I opgøret i den anden ende af hallen mellem Skovbakkens 3. hold og Brønderslev 2. hold var rollerne byttet om. Skovbakken indtog forinden dagens opgør en suveræn førsteplads i puljen, mens Brønderslev slog sine folder i den nederste del af tabellen. Denne forskel kom hurtigt til udtryk, og Bakken-spillerne kunne knytte næverne efter en flot sejr på 10-3.

Skovbakken tog dermed tre point med hjem i bussen fra Brønderslev. Det betyder, at 3. holdet vinder puljen og tager seks point med over i oprykningsspillet, mens 2. holdet må en tur i nedrykningsspillet med 2 point på kontoen.          


Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet