• Home
  • Nyheder
  • Tre point til Skovbakkens 1. hold

Tre point til Skovbakkens 1. hold

November 10, 2011 af Stephan Nielsen under Senior

SU-formanden hamrer på trommen, og de mange spillere og tilskuere i Annexen klapper taktfast med blikket klistret mod bane tre. Fjerbolden rammer ketcheren. Spillet er sat i gang. En øredøvende stilhed fylder hallen. Vi er vidner til den afgørende duel i opgøret mellem Skovbakkens 1. hold og BK Aalborg i 2. division.  SU-formanden hamrer på trommen, og de mange spillere og tilskuere i Annexen klapper taktfast med blikket klistret mod bane tre. Fjerbolden rammer ketcheren. Spillet er sat i gang. En øredøvende stilhed fylder hallen. Vi er vidner til den afgørende duel i opgøret mellem Skovbakkens 1. hold og BK Aalborg i 2. division.  

På Skovbakkens banehalvdel befinder sig det unge talent Jeppe Billund og klubbens cheftræner, rutinerede Kristian Langbak. Specielt sammensat til lejligheden i 3. herredouble.  Stillingen før denne afgørende kamp er 7-5 til Skovbakken, så en sejr er lig med tre point.

Jubel. Skovbakken-spillerne kan række armene i vejret. 21-19 i tredje sæt og pænt tak for kampen til de nedslåede drenge fra BK Aalborg, som sendes nord på med et nederlag på 8-5. Skovbakken sætter hermed tre ekstremt vigtige point ind på kontoen i jagten på at forblive i 2. division.

Et kig på stillingen efter de første tre runder viser, at Skovbakkens flagskib har 5 point. Forude venter nogle svære kampe, men tager holdet det gode spil og den store fight med sig videre, bliver det helt sikkert svært for Viby J., når de gæster Annexen i næste runde. 


Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet