Weekenden for ungdom

April 20, 2015 af Jesper Kamp Jensen under Klubben

Der blev holdt klublejr i weekenden, hvilket desværre faldt sammen med DM for vores U15 hold.DM for hold

Vores U15 hold havde kvalificeret sig til DM for hold, og tog derfor turen til Fredericia med tilskud fra Støtteforeningen. Lørdag stod på 3 indledende holdkampe, og søndag bestod af en holdkamp inden placeringskampene skulle afvikles. Drengene bliver nummer 3 i deres pulje, og placeringskampene skal nu afgøre, hvilken placering de ender på. Begge placeringskampe vindes komfortabelt, og det bliver samlet set til en 7. plads for drengene. Det var en super god weekend og virkelig sejt gået af dem alle. Der skal lyde en stor tak til Per, der tog med som holdleder. Vi håber, at succesen kan gentage sig til næste år. 

 

Klublejr

I samme weekend som DM løb vores årlige klublejr af stablen. Vi var i år på Ellevangsskolen i Risskov. Vi startede fredag aften med fællesspisning, hvorefter den stod på træning med en gæstetræner fra Skovbakken. Efter træningen holdt vi fest med drinks og forskellige danselege.

Lørdag morgen efter morgenmaden var der endnu et træningspas. Efter en kort kagepause skulle vi igen på de grønne baner. Her stod den på lidt småspil og konkurrencer. Inden frokost havde vi den populære Dødstime med hård fysisk træning. 

Efter frokost gik vi alle sammen ud i det gode vejr. Der blev spillet rundbold, fodbold og kastet med frisbee. Kl. 14.00 ankom en stor varevogn, der indeholdt vores overraskelse. Med støtte fra Støtteforeningen var det arrangeret, at vi skulle skyde med bue og pil, hvilket var en super sjov og anderledes oplevelse.

Alt i alt havde vi en super god klublejr med masser af badminton, leg og sjov og spas. 


Kommentarer:

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)

Skriv venligst bogstaverne og tallene præcist som vist på billedet.Captcha CodeClick the image to see another captcha.Søg på sitet